Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ode aan mannelijkheid, vrouwelijkheid en alles ertussenin

Van 17 februari tot en met 12 maart is de voorstelling Kings & Queens te zien bij Jeugdtheater Hofplein, over jezelf kunnen zijn in al jouw kleuren. Tijdens de voorstelling waant het publiek in een club en worden zij meegenomen in een wereld van drag, queerness, ballroom, vogueing en performance. Hofplein brengt met deze voorstelling een ode aan mannelijkheid, vrouwelijkheid en alles ertussen in.
 
Kings & Queens verwelkomt iedereen vanaf 12 jaar in de wereld van transformatie: van man naar vrouw en van vrouw naar man, van muurbloem naar extravaganza en van bescheiden naar zelfverzekerd. Samen met haar getalenteerde spelers tussen de 14 en 20 jaar, gaat regisseur Iris Heusschen op ontdekkingstocht in de wereld van de drag. Verschillende elementen die de spelers tijdens deze ontdekkingstocht hebben opgepakt, passen ze ieder op hun eigen manier toe in een persoonlijke en intieme performance. Tijdens de voorstelling waant het publiek in een club, waar het podium transformeert in een catwalk, gevuld met dans, zang, glitter en heel veel energie. Lees hier meer over de voorstelling.
 

Additional Info

  • Locatie: Hofpleintheater
  • Kosten: EUR 10,00
  • Datum: vrijdag, 17 februari 2023
  • Tijd: zie website
  • Bereikbaarheid: Benthemplein 13
  • Leuk om te weten:
    De voorstelling is met name gericht op jongeren (12+) binnen én buiten de lhbtqia+-community, liefhebbers van theater en performance.
Rate this item
(0 votes)