Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gay Film Night: And then we danced & Croce e Delizia

Tijdens de maandelijkse gay film night te LantarenVenster worden deze maand 2 films vertoond. Als eerste kun je de voorpremière van And Then We Danced bijwonen. Deze film is vanaf donderdag 7 november dagelijks te zien. Daarnaast is eenmalig de film Croce e Delizia te zien op het vaste tijdstip van 21:30uur.

Voorpremiere: And then we danced - Levin Akin

 

And then we danced is de Zweedse Oscar-inzending. Het is een meesterwerk over de huidige staat van het straatbeeld van Georgie. De film toont een religieuze samenleving die om probeert te gaan met het stigma dat om homoseksualiteit hangt: liefde en aantrekking versus publieke haat.

Van jongs af aan traint Merab samen met zijn danspartner Mary met het Nationaal Georgisch Dansensemble. Zijn wereld komt op zijn kop te staan wanneer de charismatische Irakli op het toneel verschijnt. Niet alleen wordt hij Merabs grootste concurrent, maar ook zijn grootste verlangen.

 

Croce e Delizia - Simone Godano

De rijke kunsthandelaar Tony heeft zijn zuster en zijn twee kinderen Olivia en Penny voor de zomervakantie uitgenodigd in zijn prachtige villa aan de Middellandse Zee. Het gastenhuis heeft hij verhuurd aan de weduwnaar Carlo en zijn zwangere dochter Carolina met haar man Sandro. Tijdens een gezamenlijk diner kondigt Tony aan dat hij opnieuw gaat trouwen. Dit nieuws wordt met grote vreugde ontvangen. Maar dan wordt duidelijk dat hij met Carlo in het huwelijk wil treden. De kinderen reageren geschokt, maar zijn toch blij behalve Penny en Sandro, die elkaar beloven er alles aan te doen om dit huwelijk tegen te gaan…

 

Andere films met een LHBTi+ raakvlak in LantarenVenster.

Deze week zijn in het reguliere programma bij LantarenVenster de volgende films nog te zien met een LHBTi raakvlak:

  • De Liefhebbers 
  • Dolor y Gloria
  • Downton Abbey (alleen middagvoorstellingen)
  • Portrait de la jeune fille en feu

Kijk voor info en kaarten.

 

 

Additional Info

  • Locatie: LantarenVenster
  • Datum: dinsdag, 05 november 2019
  • Tijd: 19:00
  • Leuk om te weten:

    Reserveren kan via de website van  LantarenVenster.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on vrijdag, 18 september 2020 23:11