Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Camera Japan: Happy-Go-Lucky Days

happy go lucky days happy go lucky days happy go lucky days

Filmfestival Camera Japan bestaat dit jaar 15 jaar! Op vrijdag 25 september is het 'Queer day': er zijn twee bijzondere films met een LHBT+-thema: 'Happy-Go-Lucky Days' en 'his'. Happy-Go-Lucky Days trapt af om 17:30 uur, maar kom gerust eerder voor een echt festivalgevoel.

Als je aan Japanse film denkt gaat het al gauw over anime. In afzonderlijke hoofdstukken worden in deze anime, gebaseerd op een zeer populaire mangareeks en geproduceerd door succesvolle studio Liden Films, licht-erotische verhalen verteld. De film volgt dezelfde lijn als de manga en bestaat uit bewerkingen van vier van populairste verhalen, die allemaal gaan over eerste liefdes en seksuele ervaringen. Het kwartet episodes is speels, charmant en behandelt ook seksuele diversiteit, waaronder homoseksuele en lesbische relaties, op een lichtvoetige wijze.

Meer info en Kaarten

Additional Info

 • Locatie: LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, RotterdamnVenster
 • Datum: vrijdag, 25 september 2020
 • Tijd: 17:30 uur
 • Bereikbaarheid: metro/tramhalte, betaald parkeren kan op de Wilhelminapier
 • Leuk om te weten:

   

  Camera Japan is een vierdaags (film)festival met een breed randprogramma, zoals de Japanse markt bij LantarenVenster, muziek en performance die daarnaast ook bij WORM zijn te zien. Elk jaar lukt het de programmamakers (Alex Oost, Dirk Zschunke en Kishibe Yasuo) om een bomvol vierdaags filmfestival neer te zetten met alleen films afkomstig uit Japan. Als bezoeker ervaar je door het randprogramma en de tijdschema's echt een IFFR Festivalgevoel.

  Japan staat niet bepaald bekend als een land dat voorop loopt op het gebied van LHBT+-rechten. Daarom is het bijzonder dat het de organisatie van Camera Japan is gelukt om rond deze uiteenlopende films een queerdag te organiseren. Combineer de films 'Happy-Go-Lucky Days' en 'his' met een andere film of een van de andere events en maak er een waar festivaldagje van.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on woensdag, 16 september 2020 09:31