Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Open trainingen Ketelbinkie tijdens Pride

Sportvereniging Ketelbinkie daagt je uit te komen sporten in een LHBTIQIA+ vriendelijke omgeving en doet dat door gedurende de Rotterdam Pride week de trainingen van al de sporten open te stellen voor geinteresseerden. 

Dit zijn de Ketelbinkie sporten:

BADMINTON                      Behendigheid, slim spelen en uithoudingsvermogen

Wil je ervaren hoe de shuttle jouw gevederde vriend wordt? Kom meespelen en besluit dat badminton jouw sport wordt! Badminton is een binnensport dus je hebt niet te kampen met de westenwind; wel met de behendigheid van je Ketelbinkie medespelers.

Deze open training is geweest, maar kennismaken kan altijd! Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

badminton ketelbinkie


VOLLEYBAL                Een echte teamsport!

Ben jij op zoek naar een teamsport bij uitstek die sportieve ambitie combineert met een relaxte sfeer? Ketelbinkie volleybal is naast serieus trainen ook heel gezellig. We trainen elke maandag onder leiding van onze vaste trainer. Lijkt het je wat? Dan zien we je snel!

Open training geweest, maar kennismaken kan altijd!? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


NIEUW!!

ZAALVOETBAL            Je conditie en voetbalvaardigheden verbeteren?

Ketelbinkie zaalvoetbal is gezellig en we zijn daarnaast nog eens een van de weinige gemengde zaalvoetbalteams! De introductietraining wordt verzorgd door Bart Vriends van Sparta. Het zaalvoetbalkteam is onlangs opgericht door Rowan Oosterhof.

Woensdag 23 september       19.00 – 20.00 uur Topsportcentum

Meld je aan:                              Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


HARDLOPEN               Warming up, hardlopen en cooling down

Wil je je looptechniek verbeteren of meer gezelligheid bij het hardlopen? De introductietraining wordt gegeven door Menno Lieven.

Woensdag 23 september      19.15 – 20.45 uur Sporthal Kralingen 

Meld je aan:                            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

hardlopen ketelbinkie


SQUASH                      Explosieve ontspanning

Hou je van een dynamische en intensieve sport waarin je al je energie kwijt kan?

Donderdag 24 september    20.30 – 21.30 uur Sporthal Kralingen

Meld je aan:                           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


ZWEMMEN                 Zwemmen bij Ketelbinkie is lekker, gezond en nog gezellig ook!

Waag een sprong in het diepe! Zwemmen in de wateren van Ketelbinkie is een uitermate gezonde en sociale inspanning waarbij je in je element bent met andere zwem(st)ers. 

De introductietraining wordt verzorgd door Thomas Verhoeven, winnaar Goud op de 50 m vrij, 50 m vlinder en 100 m vlinder op de ONMK en winnaar Brons op de 50 en 100 m vlinder op de Nederlandse kampioenschappen korte baan.

Vrijdag 25 september           20.00 – 21.00 uur Van Maanenbad

Meld je aan:                           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


TENNIS                       Ontspanning en inspanning in een gezellige sfeer

Zin om in een ongedwongen sfeer een return te slaan op de tennisbaan? Bij Ketelbinkie tennis kun je ’s zomers en ‘s winters tennissen samen met een groep enthousiaste tennissers van elk niveau. We spelen het hele jaar door op smashcourtbanen banen, dus ook met slecht weer kun je bij ons terecht.

Zondag 27 september         11.00 – 13.00 uur Tennispark Blijdorp

Meld je aan:                          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Mocht je verhinderd zijn of heb je een open training gemist? Je bent altijd welkom tijdens een reguliere training kennis te maken.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on woensdag, 23 september 2020 13:41