dinsdag 26 mei 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Rotterdam Pride 2020 gaat door!

De Rotterdam Pride gaat dit jaar door, en staat in het teken van Durven. Met de campagne DARE TO wil Rotterdam Pride de LHBTQIA+’er aanmoedigen om trots te durven zijn. Gezien de omstandigheden zal deze editie wel in aangepaste vorm zijn. 

De inspiratie voor het thema komt voort uit activisten en groepen die opkomen voor wie zij zijn en van wie zij houden. Elke DARE van deze personen betekent een stap vooruit in de LHBTQIA+ emancipatie en het gevoel van veiligheid en vrijheid. 

Bey Cil, Executive Director Rotterdam Pride: “We willen iedereen die nu niet zichzelf kan of durft te zijn, aanmoedigen om een stap naar zichzelf te zetten. Zoals een vertrouwenspersoon zoeken, naar een safe space op een LHBTQIA+ event gaan of jezelf in de spiegel aankijken en zeggen: je mag er zijn. Elke kleine stap die er wordt gezet, is een stap dichter naar jezelf. En een stap dichter bij onze droom: een samenleving waarin iedereen zich thuis voelt.”

Deze zevende editie van de Rotterdam Pride vindt zoals elk jaar eind september plaats. Zodra meer concreets bekend is over het programma lees je het hier.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on dinsdag, 12 mei 2020 13:38
Pieter Ruijsch van Dugteren

Hoofd Redacteur GayRotterdam en bestuurslid. Voorzitter van homo-platform Mankracht Rotterdam. Hij heeft een passie voor Rotterdam die hij graag deelt met zijn man, vrienden en familie! Pieter geniet van het ruime aanbod van restaurants, bars, musea, films en bijzondere winkels. Hij legt ook graag de bijzondere plekken in en soms buiten de stad vast. Je kunt Pieter volgen op Insta.

Pieter werkt als Marketing en Sales Consultant voor diverse opdrachtgevers. Meer info.