Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wonen om de hoek van jouw favoriete hotspots? Grijp je kans!

By Sponsored article donderdag 09 apr 2020 3144

Mogen we even wegdromen? Er staat een schit-ter-end appartement te koop aan onze favoriete Westersingel in Rotterdam. Deze dubbele bovenwoning van 140 m2 met een fantástisch zonnig terras, is onderdeel van een prachtig gerenoveerd pand uit de negentiende eeuw. Wij zien onszelf al helemaal zitten in het stulpje met houten vloeren door de hele woning en stijlvolle marmeren badkamer. En alsof dat niet genoeg reden is voor een bezichtiging, ligt het ook nog eens om de hoek van de Van Oldenbarneveltstraat waar een aantal van onze favoriete hotspots zitten.

beeldenwaarmarliesblijvanwordt 8

De woning heeft op de tweede verdieping een woonetage waar je aan de voorzijde een woonkamer kunt inrichten met uitzicht op de Westersingel, in het midden een gloednieuwe keuken om van te smullen en aan de achterzijde ruimte voor een grote eettafel en openslaande deuren naar het terras. Een etage hoger zitten drie slaapkamers en een prachtige badkamer met - jawel - een groot ligbad. Hoewel je met dit appartement hartje centrum woont, kun je ook lekker de rust opzoeken op je eigen terras van 25m2.

Avondje stappen om de hoek

Waarom wij zo enthousiast worden van de woning? Dat is niet in de laatste plaats vanwege de gunstige ligging. Zodra je je voordeur uitloopt, wandel je in vijf minuten naar centraal station. Maar loop je de andere kant op, ben je klaar voor een avondje gay stappen: Start met een hapje en borrel in de Nostra, doe dan een paar shotjes in de Regenboog en dans vervolgens tot in de vroege uurtjes in de Strano. Hoe laat - of vroeg - het ook is, na drie keer vallen rol je zo je bed in.

{gallery}mauritsweg{/gallery}

De vraagprijs is €785.000 k.k., dus als je goed in de slappe was zit, is deze woning zeker een bezichtiging waard. Wil je meer informatie en foto's zien van dit appartement aan de Mauritsweg 26AII? Kijk dan verder op de website van de makelaar. Wil je direct een bezichtiging plannen? Bel dan 010 422 3000. Zullen we dan wel afspreken dat je ons uitnodigt op je housewarming?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Cortile Invest.

Rate this item
(1 Vote)
Last modified on donderdag, 09 april 2020 14:46