Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Unboxing x Jezelf op Zuid: Liefde & relaties

Het tweede evenement van Jezelf op Zuid in samenwerking met Unboxing Rotterdam gaat over liefde en relaties. Er zijn 2 sprekers die je over liefde en relaties in het dageljkse leven en met betrekking tot dating(apps) kunnen vertellen. In onderstaand filmpje wordt uitgelegd wat je verder kunt verwachten.

Dr. Emiel Maliepaard werkt als onderzoeker en beleidsadviseur bij Atria. De interesses van Dr. Emiel Maliepaard liggen bij de rollen en posities van seks en seksualiteit in het alledaags leven.  
Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de reclames die we zien op straat. Klinkt dit nog een beetje onduidelijk? Geen probleem Emiel Maliepaard legt het je allemaal uit.

Timo Harmelink van de podcast Datevermaak werkt als online Editor and Producer bij De Balie, en maakt sinds mei 2019 dus e podcast datevermaak. Hier bespreekt hij zijn ervaringen met daten. Kan je wel wat tips gebruiken of ben geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen bij datingapps zoals Grindr? Dan moet je er zeker bij zijn.

jezelf op zuid emiel maliepaard

Programma:
15:45  Inloop 
16:00  Welkom vanuit Jezelf op Zuid 
16:10  Emiel Maliepaard 
17:00 Timo Harmelink
18:00 Afsluiting

In Bibliotheek Zuidplein is voor 14 mensen ruimte om fysiek aanwezig te zijn, Het evenement online bijwonen kan ook. Laat jouw voorkeur even weten bij je aanmelding. Lijkt het je interessant of heb je zelf een verhaal om te delen? Meld je dan nu aan.


 

Additional Info

  • Locatie: Bibliotheek Zuidplein en Online
  • Kosten: Gratis
  • Datum: zaterdag, 12 december 2020
  • Tijd: 16:00 - 18:00u.
  • Bereikbaarheid: Bibliotheek Zuidolein vind je in het Zuidplein Theater dat direct naast metro- bus- en tramstation Zuidplein ligt. Hier kun je ook betaald parkeren.
  • Leuk om te weten:

    Geïnteresseerd?  Meld je nu aan en geef je voorkeur aan voor online of bijwonen in de Bibliotheek Zuidplein.

     

Rate this item
(0 votes)
Last modified on maandag, 07 december 2020 20:01