dinsdag 26 mei 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Queer Pub Quiz gaat online door en krijgt gezelschap

De Queer Pub Quiz die was gepland op 26 maart kon helaas niet doorgaan omdat alle horeca, inclusief FERRY,  moest sluiten vanwege de maatregelen tegen Corona. De organisatoren van Gay Rotterdam en Erasmuspride vonden snel een alternatief: de Queerantaine Pub Quiz!

En dat gelijk na afkondiging van de RIVM maatregelen, op de dag van de oorspronkelijke Queer Pub Quiz 26 maart! Elke donderdag rond 20:00uur vind je deze bijzondere Instagram editie van de Pub Quiz op het GayRotterdam Instagram account en de Facebook pagina Gayrotterdam.nl. Je hebt 24 uur om mee te doen dus wees er op  tijd bij! In de Story / Verhaal vind je telkens 3 vragen, genoeg om even de aandacht van Corona en de lock down af te leiden. 

GayRotterdam is daarnaast partner van de BINGO, een initiatief van Student Pride NL. Deze is ook online te volgen via Insta Live!  om 20:00u op de maandagavond. Meld je vooraf aan zodat je op tijd je persoonlijke bingo kaart te krijgen waarmee je elke week kunt meespelen. 

Het dagelijks leven staat nog wel een tijd op zijn kop en dat betekent ook veel voor de LHBTI-community en GayRotterdam. Wat je verder van ons kunt verwachten de komende tijd lees je in het artikel GayRotterdam in Tijden van Corona

#blijfthuis #staysafe

Rate this item
(0 votes)
Last modified on vrijdag, 10 april 2020 10:20
Pieter Ruijsch van Dugteren

Hoofd Redacteur GayRotterdam en bestuurslid. Voorzitter van homo-platform Mankracht Rotterdam. Hij heeft een passie voor Rotterdam die hij graag deelt met zijn man, vrienden en familie! Pieter geniet van het ruime aanbod van restaurants, bars, musea, films en bijzondere winkels. Hij legt ook graag de bijzondere plekken in en soms buiten de stad vast. Je kunt Pieter volgen op Insta.

Pieter werkt als Marketing en Sales Consultant voor diverse opdrachtgevers. Meer info.