Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

BeNeLux LGBTIQ+ Business Chamber (BGLBC)

De Benelux is een unie tussen België, Nederland en Luxemburg: deze werd opgericht in 1944 (vóór de EU) en bestaat nog steeds. Hoewel de unie slechts 1,7% van het hele oppervlak van de EU beslaat, bevat het 5,6% van de Europese bevolking (29,55 miljoen inwoners) en 7,9% van het gezamenlijke EU-bbp (€ 36.000/inwoner).

De kracht van de regenbooggemeenschap
De koopkracht van de LHBTIQ+-gemeenschap in de Benelux wordt geschat op € 110 miljard. Het aantal LHBTIQ+-ondernemers ligt rond de 76.000, draagt € 16 miljard bij aan de Benelux-economie en biedt werk aan 500.000 mensen (deze cijfers zijn een projectie, gebaseerd op beschikbare statistieken uit Duitsland, Scandinavië, Canada en de VS).

Regenboogondernemers kunnen nu hun onderneming registrerenhttps://eglcc.eu/en/self-registration-bglbc/
Dit betekent dat de BGLBC samen met de Europese kamer (EGLCC) verificatie zal doen om jou als lhbtqia+-ondernemer te valideren. Je wordt opgenomen in onze Europese database, zodat onze zakelijke partners contact met je kunnen opnemen in het licht van hun leveranciersdiversiteit. Let op: lidmaatschap en validatie zijn gratis (kosten worden gedekt door zakelijke partnerschappen).

Rate this item
(1 Vote)