Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

AHF Europe

donderdag 07 juli 2022

--- vertaald uit het engels ---

Over AHF
De in Los Angeles gevestigde AIDS Healthcare Foundation (AHF) is een wereldwijde non-profitorganisatie die geavanceerde medicijnen en belangenbehartiging levert aan miljoenen mensen in 45 landen. We zijn momenteel de grootste aanbieder van medische zorg voor hiv/aids in de VS. AHF financiert haar missie om de wereld van aids te verlossen via een netwerk van apotheken, kringloopwinkels, zorgcontracten en andere strategische partnerschappen. Het genereren van nieuwe, innovatieve manieren van behandeling, preventie en belangenbehartiging zijn het kenmerk van ons succes. We leiden momenteel een massatestinitiatief om de 25 miljoen mensen te identificeren en te behandelen die niet weten dat ze besmet zijn.

AHF's missie
Geavanceerde geneeskunde en belangenbehartiging, ongeacht het vermogen om te betalen.

HIV-zorg
Als je er net achter bent gekomen dat je hiv-positief bent, kun je je overweldigd, angstig en alleen voelen. Weet dat je verre van alleen bent. Er zijn talloze mensen en middelen beschikbaar om u te helpen. Het kan helpen om te onthouden dat hiv-positief zijn niet het virtuele doodvonnis is dat het ooit was. Dankzij nieuwe behandelingsregimes, een gezonde levensstijl en de juiste medische zorg leiden veel hiv-positieve mensen een lang en productief leven.

HIV-testen
Het kennen van uw hiv-status is de sleutel tot het behouden van een optimale gezondheid terwijl u uzelf en uw partners beschermt. Met gratis mobiele testunits in steden in heel Nederland, is testen eenvoudig, handig en vertrouwelijk. Tests worden uitgevoerd door gecertificeerde testadviseurs met behulp van de meest geavanceerde testtechnologie en de testresultaten zijn binnen 20 minuten of minder klaar.

HivPort

donderdag 07 juli 2022

Stichting Hiv Portaal Rotterdam

HivPort komt op voor mensen met hiv.
Zij organiseren de HivBorrel Rotterdam, chemsex-gespreksavonden, geven informatie en voorlichting over hiv en werken aan preventie tegen hiv.