Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Team TNT verlengt de zomer met de track ‘Sunny’

Verleng je zomer en geniet van de eindeloze warme nazomerzon met de nieuwe track van Team TNT, die laten zien waarom ze één van de meest unieke en eigenzinnige producersteams in de game zijn. Gezongen door de stunning Tally, brengt Team TNT met trots hun track ‘Sunny’ uit - de perfecte anthem voor deze Indian Summer. Sunny komt uit via Kill Your Darlings en is nu beschikbaar op alle digitale platforms.

De track ‘Sunny’ volgt eerdere releases op van Team TNT zoals ‘High Life’, ‘Gotta Let You Go’ en ‘Dreams’, stuk voor stuk feestnummers. ‘Sunny’ is gezongen door Tally, een geboren entertainer, die het gevoel van de nazomerzon perfect overbrengt op de track. Samen met de productie van Team TNT geeft het nummer een warm gevoel om de herfst- en winterdagen door te komen, of zoals Tally zegt: “Door mijn tropische roots brengt onze heerlijke track ‘Sunny’ mij altijd terug naar de zon”. De track is een vertolking van een classic die menig feestje naar het volgende zal niveau zal tillen. Team TNT verlengt de feestzomer nog even met ‘Sunny’: “Mijn zomertours kunnen mij niet lang genoeg duren, dus dit jaar verlengen we ‘m gewoon!“

 

TallyTally is een geboren entertainer. De oorspronkelijk in Suriname geboren artieste heeft een Joods/Creoolse en Indiaanse achtergrond en deze mix maakt haar een echte exotische vlam. In 2019 tekende Tally bij het label ROQ 'N Rolla Music, eerder bracht ze daar de tracks 'Own The Night' en 'Forbidden Fruit' uit. Met haar song 'Gloria' was Tally Ambassadrice van de Rotterdam Pride en deze hit heeft inmiddels méér dan 1 miljoen streams behaald op Spotify. In 2022 gaf de zangeres spetterende optredens tijdens Pride Amsterdam en de Canal Parade met haar single ‘What A Feeling’. Met haar levendige muziek en stem draagt Tally bij aan een kleurrijke wereld waar iedereen geaccepteerd wordt en gelijk is, ondanks zijn of haar geaardheid.

Team TNT, A Blast from the Past.Team TNT zijn de originele partystarters achter het gouden classics concept Terug Naar Toen. De evolutie van dit team is simpel; jij wilt meer, Team TNT geeft meer. Zij maken de combinatie tussen je favoriete classics, keiharde partytracks en updaten alles naar nu, terwijl je toch nostalgisch warm van binnen wordt. Vergeet je ochtendfitness routine, zeg al je bootcamp plannen af en kom knallen bij de groepsles van Team TNT.

Rate this item
(0 votes)