Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
BOMM Frank Franco
Fietsend, op weg naar huis na een heerlijke wandeling in het Kralingse Bos, bedacht ik mij dat het eigenlijk tijd was voor een lekkere cocktail. Wat ik bedoel is dat het echt in de lucht hing: ik was deze mooie herfstdag samen met mijn vriend op pad, de zon ging over een paar uurtjes al onder, het was al wat kouder maar ook nog aangenaam. Ik was in een stemming die ik de ’Sunday Funday- mode’ noem. 
 
We hadden geluk, we waren heel dicht bij BOMM. Via de grote glazen pui werd onze aandacht getrokken en was het knusse en tegelijkertijd stijlvolle interieur zichtbaar.
 
We gingen naar binnen voor een cocktail en vertrokken uiteindelijk blij omdat er van alles te ontdekken viel. Na een hartelijk welkom van Steven en zijn zus kozen wij voor hun eigen ‘signature’ Gin & Tonic. Onze glazen waren altijd gevuld en al snel hadden we een keuze gemaakt uit een paar snacks van het seizoensgebonden menu. Naast de klassiekers als bitterballen of een club sandwich, waren er voor de fijnproever bijvoorbeeld bitterballen van kreeft, ‘devils on horseback’ (dadel met spek) of oesters. 
 
Wij waren onder de indruk van BOMM. Direct bij de eerste nip van mijn cocktail is het duidelijk dat ‘standaard’ niet iets is waar BOMM voor gaat, de persoonlijke touch is overal merkbaar. BOMM staat dan ook voor ‘best of moments’

 

Additional Info

  • Locatie: Oudedijk 217B 3061 AG Rotterdam
  • Openingstijden: Ma: Gesloten Di - Do: 12:00 - 22:00 Vr - Za: 12:00 - 22:30 Zo: 12:00 - 21:00
  • Telefoon: +31 10 846 51 25
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rate this item
(5 votes)
Last modified on zaterdag, 07 maart 2020 21:19