Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
impressie Nostra impressie Nostra Nostra

Gastvrijheid op hoog niveau

Je krijgt altijd een warm welkom bij deze lunch- en wijnbar met een afwisselende kaart en kwalitatief mooie gerechten. Van oudsher is Nostra het gastronomische nichtje van Strano (aan de overkant). Deze lunch- en wijnbar heeft een grote groep trouwe klanten. Dit heeft vast te maken met de aandacht die zowel uitgaat naar de klant, als naar de producten en gerechten. Het is the gay place-to-be voor bijvoorbeeld een lekkere brunch op zondagochtend, of een borrel met vrienden.

Overigens is Nostra ‘straight friendly’ de klanten zijn zeker niet uitsluitend LGBTQI. De atmosfeer is gemoedelijk. Door het gebruik van gelakt hout en aarde tinten heeft Nostra een warme uitstraling.  In de zomer is er een bescheiden terras aan de straatkant. De bediening is in de regel vlot, ook op de wat drukkere momenten.

Er is een afwisselende kaart met extra aandacht voor verantwoorde producten en heerlijke wijnen. Bij ons laatste bezoek sprongen het visplankje en de overdadige bruchetta in het oog: de versheid spat bij elk gerecht van het bord. Veel klanten roemen de Nostra burger. Naast een ‘high tea’ is er ook een mogelijkheid voor een ‘high wining’. Wij blijven er in ieder geval terugkomen...

 

 

Additional Info

  • Locatie: Nosta vind je aan de Van Oldenbarneveltstraat 127a tegenover Strano en de Regenboog.
  • Openingstijden: Maandag 9:30 - 20:00 Dinsdag 9:30 - 20:00 Woensdag 9:30 - 20:00 Donderdag 9:30 - 20:00 Vrijdag 9:30 - 20:00 Zaterdag 9:30 - 20:00 Zondag 9:30 - 20:00
  • Telefoon: 010 213 22 22
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rate this item
(0 votes)
Last modified on vrijdag, 06 maart 2020 14:36
Jasper de Haan

Jasper de Haan (1972) is redacteur bij GayRotterdam. Hij is import-Rotterdammer sinds 1991 en inmiddels helemaal verknocht aan deze diverse stad. Hij is een kunst- en cultuurliefhebber in de brede zin van het woord en reist graag met zijn vriend voor een mooi concert of evenement. Als redacteur bij deze site hoopt hij de stad nog beter te leren kennen en alle Rotterdamse en bezoekende ‘happy gays’ (LHBTQI etc.) te helpen bij hun eigen ontdekkingen. In het dagelijks leven werkt Jasper bij GGZ Delfland.