vrijdag 03 juli 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mankracht Zoomborrel 18 juni

Mankrachtborrel 18 juni Mankrachtborrel 18 juni

Na 3 maanden afwezigheid vanwege Corona is er deze maand weer de Mankrachtborrel! Deze vindt vooral online plaats via Zoom. En zal daardoor ook anders zijn dan de voorgaande edities. Er zijn 2 gasten - Boris Dittrich en Perry Zuidam. Gevolgd door de mogelijkheid in kleinere groepen online na te praten en borrelen.

Voor beide gast sprekers is een half uur ruimte om geinterviewd te worden. Boris Dittrich (Lid Eerste Kamer namens D66, auteur)  komt terug als gast vooral naar aanleidinbg van zijn recent verschenen boek, Terug naar Tarvod. Dit is zijn eerste literaire  roman na een aantal misdaad romans gepubliceerd te hebben. Dittrich wordt ook via Zoom geinterviewd.

 

Perry Zuidam komt uit Rotterdam en verdient al jaren zijn boterham als zanger. In december 2019 stond hij bijvoorbeeld met zijn eigen show in een volledig uitverkocht theater Zuidplein. Zuidam is live aanwezig bij FERRY waar ook het interview plaatsvindt. Vanwege de Corona maatregelen is dit uitsluitend toegankelijk na reservering via Mankracht. 

 

Additional Info

 • Locatie: ONLINE event
 • Datum: donderdag, 18 juni 2020
 • Tijd: 19:00
 • Bereikbaarheid: Online, via Zoom
 • Leuk om te weten:

  Via onderstaande link kun je inloggen Mankracht zoomborrel. Je kunt er nu al op klikken en controleren of je toegang krijgt tot Zoom. Let wel: als je voor de eerste keer een Zoom-event opstart, dan word je eerst gevraagd om Zoom te installeren.

  Toegang to event: https://us02web.zoom.us/j/81076694048?pwd=bXQzblVOb2tZS3QwUURJR093UGpnZz09
  Meeting ID: 810 7669 4048
  Password: 650898

Rate this item
(0 votes)
Last modified on vrijdag, 12 juni 2020 18:53
Pieter Ruijsch van Dugteren

Hoofd Redacteur GayRotterdam en bestuurslid. Voorzitter van homo-platform Mankracht Rotterdam. Hij heeft een passie voor Rotterdam die hij graag deelt met zijn man, vrienden en familie! Pieter geniet van het ruime aanbod van restaurants, bars, musea, films en bijzondere winkels. Hij legt ook graag de bijzondere plekken in en soms buiten de stad vast. Je kunt Pieter volgen op Insta.

Pieter werkt als Marketing en Sales Consultant voor diverse opdrachtgevers. Meer info.