Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

A 24-DECADE HISTORY OF POPULAR MUSIC

A 24-Decade History of Popular Music is Macs subjectieve geschiedenis van Amerika sinds de stichting in 1776. Het project beschrijft de manieren waarop gemeenschappen zichzelf opbouwen omdat ze uit elkaar worden gescheurd. Het stuk, dat jaren in ontwikkeling was, werd oorspronkelijk opgevoerd als een eenmalig 24-uurs evenement en werd erkend als een van The Guardian's top vijf belangrijkste theaterwerken van de 21e eeuw en op The New York Times' 2016-lijsten van Best Performances, Best Theater en Best Music. Deze verkorte versie van de show is een zeer meeslepende en schandalig vermakelijke spoedcursus in de 240 jaar (and counting) van de geschiedenis van de Amerikaanse cultuur en disfunctie.

Verteld vanuit het perspectief van groepen wier verhalen vaak worden "vergeten, verworpen of begraven", belicht de show verschillende muzikale stijlen en artistieke stemmen, variërend van murder ballads tot disco, Walt Whitman tot David Bowie en verder. Samen met muziekregisseur/arrangeur Matt Ray, medewerker en kostuumontwerper Machine Dazzle en een onvergelijkbare band, verschijnt Mac op het podium uitgedost en verblindend in glorieus oneerbiedige regalia voor een avond die opzienbarend uniek is.

“Fabulousness can come in many forms, and Taylor Mac seems intent on assuming each and every one of them.” - NY Times

Taylor Mac is een van de meest opwindende theaterartiesten van deze tijd. Mac creëert al 20 jaar internationaal bekroonde voorstellingen die een divers publiek uitdagen en tegelijkertijd omarmen. "A must-see for anyone who wants to see a kinder, gentler society” - Huffington Post

Additional Info

Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 28 juli 2022 19:13