Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

IQMF on tour: No hard feelings

No Hard Feelings No Hard Feelings IQMF on tour

Parvis, de zoon van verbannen Iraniërs, vult zijn leven in zijn kleine geboorteplaats met popcultuur, Grindr-dates en raves. Nadat hij is betrapt op winkeldiefstal, wordt hij veroordeeld tot een taakstraf in een vluchtelingenopvangcentrum waar hij de broers en zussen Banafshe en Amon ontmoet, die uit Iran zijn gevlucht.

Terwijl de romantische aantrekkingskracht tussen Parvis en Amon groeit, wordt de kwetsbare relatie tussen de drie op de proef gesteld. Ze vinden elkaar en verliezen zichzelf in een zomer met een intense eerste liefde, een poging tot een gezamenlijke toekomst, en ook het sterke besef dat ze in Duitsland niet gelijk zijn.

no hard feelings header

 


  Houd rekening met de Coronaregels. Het café-restaurant is nog gesloten.

Additional Info

  • Locatie: LantarenVenster
  • Kosten: € 10,50 / Cinevillepas
  • Datum: dinsdag, 29 december 2020
  • Tijd: 21:30
  • Bereikbaarheid: LantarenVenster is 5 minuten lopen vanaf Metro- en tramhaltes Wilhelminaplein
  • Leuk om te weten:

    No Hard Feelings, winnaar van de Teddy Award op de Berlinale 2020, is een verhaal over het herontdekken van iemands verleden en samen bouwen aan een toekomst.

    IQMF was founded in 2015 in Amsterdam and is a festival for queer & migrant related films as well as a multi-disciplinary community space with art exhibitions, workshops, talks and the international talent programme IQMF Academy, all contributing to a diverse and inclusive society.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 10 december 2020 23:51