Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vrije Volk Festival

Groot nieuws. gigantisch nieuws! Vrije volk festival is in 2020 niet de afsluiter van het festivalseizoen, maar dé opener van het festivalseizoen. sterker nog, ze trappen de Eurovisie Songfestival-gekte af in Ons Park op het Noordereiland! 

Op zaterdag 9 mei zijn wij vrij. jij ook?

Voor dik/dun, arm/rijk, gay/straight/bi, man/vrouw, introvert/extravert, jong/oud, stads/dorps, trans/cis, iedereen. het vrije volk verzamelt, zorg dat je erbij bent.

 

Meer info en Kaarten.

 

Additional Info

  • Locatie: Ons Park, Noordereiland
  • Kosten: €28,50 / €38,50
  • Datum: zaterdag, 09 mei 2020
  • Tijd: 13:00 - 23:00
  • Leuk om te weten:

    Vrije Volk festival pioniert al sinds 2014 als het meest vrijzinnige en kleurrijkste festival van rotterdam. het staat bekend om zijn extravagante en flamboyante aankleding met performances in excentrieke kostuums. dit zorgt voor de juiste totaalbeleving, waardoor bezoekers zich begeven in een wereld van hoge tolerantie waar iedereen vrij kan zijn.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on vrijdag, 27 november 2020 12:47
Jasper de Haan

Jasper de Haan (1972) is redacteur bij GayRotterdam. Hij is import-Rotterdammer sinds 1991 en inmiddels helemaal verknocht aan deze diverse stad. Hij is een kunst- en cultuurliefhebber in de brede zin van het woord en reist graag met zijn vriend voor een mooi concert of evenement. Als redacteur bij deze site hoopt hij de stad nog beter te leren kennen en alle Rotterdamse en bezoekende ‘happy gays’ (LHBTQI etc.) te helpen bij hun eigen ontdekkingen. In het dagelijks leven werkt Jasper bij GGZ Delfland.