Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mankracht Rotterdam

Mankracht Rotterdam is sinds 2009 het Rotterdamse netwerk voor homo mannen in Rotterdam, waar je terecht kunt voor netwerken, gezelligheid en inspiratie. Elke maand organiseert Mankracht de borrel te FERRY. Kijk voor de aankomende evenementen in de agenda.

Maandelijkse netwerkborrel te FERRY

Mankracht Rotterdam heeft een gezelligheidskarakter, maar voorziet ook in een sociaal en maatschappelijk netwerk. De maandelijkse borrel - op elke derde donderdag bij FERRY - is ook een toegankelijke plek om nieuwe contacten te leggen of bekende contacten te ontmoeten. Bij deze borrels wordt altijd een bekende of minder bekende gast uit het netwerk van Mankracht geïnterviewd.

Daarnaast organiseert Mankracht een aantal extra activiteiten, zoals een BBQ, het Kerstdiner en andere culturele uitstapjes. Vanuit dit netwerk kunnen allerlei activiteiten worden georganiseerd zoals presentaties, diners, excursies en dergelijke. De donateurs maken het werk van Mankracht mogelijk.

Mankracht werkt ook actief samen met de andere LHBTi+ organisaties in Rotterdam om de positie van de community te versterken. 

Additional Info

Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 31 oktober 2019 08:39
Talitha Nollen

Talitha (30), bestuurslid voor Stichting GayRotterdam, deelt graag haar trots voor de stad Rotterdam! Ze is gek om eropuit te trekken, samen met haar gezin of vrienden, om de stad te ontdekken. Er is altijd wel iets te doen! Je kunt Talitha vaak vinden in musea of de nieuwste restaurantjes. Talitha is bovendien sinds kort moeder van dochter Jule, die ze samen met haar vrouw en twee papa's opvoedt.
In het dagelijks leven werkt Talitha als marketing & PR adviseur voor haar eigen bureau Hippr.

www.hippr.nl/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Facebook

Instagram