Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Roze Sociale Kaart Rotterdam

Rotterdamse lesbiennes, homo’s, biseksuelen, transgenderpersonen en mensen met een intersekseconditie (LHBTI’ers) kunnen met behulp van deze Roze Sociale Kaart de weg vinden naar plekken waar zij anderen kunnen ontmoeten en organisaties die hulp, ondersteuning en deskundigheid bieden. Ook voor professionals die in Rotterdam werken met LHBTI’ers is de Roze Sociale Kaart een goede wegwijzer.

In de Roze Sociale Kaart zijn organisaties opgenomen die hun dienstverlening (mede) richten op LHBTI’ers. Waar een bepaalde relevante vorm van dienstverlening ontbreekt in Rotterdam, is gezocht naar organisaties buiten de stad. De omschrijving van de organisatie, de keuze voor de doelgroepen en de categorieën is door de organisatie zelf opgesteld en bepaald.

>> Bezoek de Roze Sociale Kaart Rotterdam <<

De Roze Sociale Kaart Rotterdam is samengesteld door RADAR, bureau vóór gelijke behandeling en tegen discriminatie in opdracht van de gemeente Rotterdam.

 

Additional Info

  • Openingstijden: Maandag: Dinsdag: Woensdag: Donderdag: Vrijdag: Zaterdag: Zondag:
  • Telefoon: Telefoon
Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 05 maart 2020 22:22
Talitha Nollen

Talitha (1988) deelt graag haar trots voor de stad Rotterdam! Ze is gek om eropuit te trekken, samen met haar gezin of vrienden, om de stad te ontdekken. Er is altijd wel iets te doen! Je kunt Talitha vaak vinden in musea of de nieuwste restaurantjes. Talitha is moeder van dochter Jule, die ze samen met de twee papa's opvoedt. In het dagelijks leven werkt Talitha als marketing & PR adviseur voor haar eigen bureau Hippr.