dinsdag 26 mei 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Samenwerking GayRotterdam en radioprogramma 'Uit de Kast' - januari 2018

By de redactie vrijdag 01 feb 2019 583

Bij GayRotterdam gaan we goed het nieuwe jaar in! Nadat we eerder al samenwerkingen sloten met o.a. het Internationaal Film Festival Rotterdam en het Gay & Lesbian Film Festival in LantarenVenster, mogen we daar nu ook het radioprogramma 'Uit de Kast' aan toevoegen.

'Uit de Kast' is hét LHBTQI-radioprogramma van de regio Rijnmond. Het programma is iedere eerste en derde zaterdag van de maand om 12.00 uur op Radio Capelle en Stadsomroep Schiedam te beluisteren, en dezelfde avond om 18.00 uur bij Omroep Zuidplas en Lokale Omroep Krimpen. De uitzendingen zijn (achteraf) ook via de websitevan het programma terug te beluisteren. 

Alles kan, en alles mag
'Uit de Kast' is een initiatief van de (voormalig) Regenboogambassadeurs van Capelle a/d IJssel, Noes Fiolet en Quirine Lengkeek. Onder het motto 'Alles kan, en alles mag' komen in iedere uitzending interessante gasten aan het woord, met actuele, spannende en vaak maatschappelijk relevante LHBTQI-onderwerpen als meerouderschap, homoseksualiteit en sport, en BDSM. Daarnaast wordt het onderwerp van de uitzending iedere keer verhelderend onder de loep genomen door columnist Frans Heemskerk of een gastcolumnist(e), en hoor je wat er in Rotterdam en omgeving te doen is in de lokale uitgaansagenda. 

Vanuit GayRotterdam zijn we erg blij met deze samenwerking en kijken we uit naar het vervolg. De komende tijd zul je er dan ook meer over lezen op onze diverse kanalen. 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on vrijdag, 01 februari 2019 18:54