maandag 06 apr 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gay hiking Burgers en Buitenlui

Sinds een jaar of 5 wordt er door een groepje homo's en friends elke maand op zondagochtend gewandeld in de omgeving van Rotterdam. Elke maand wordt 15 tot 20 kilometer gehiked - wandelen klinkt toch net even wat minder sportief. 

Net buiten de stad gaan ze op zoek naar groene velden en frisse buitenlucht. Het start- en eindpunt liggen op maximaal 45 minuten met OV van de stad. 

Het initiatief is gestart door Daniel van Leeuwen en - thatguyfromrotterdam - Serge van Marion, na een aantal hikes in Engeland te hebben gedaan. Inmiddels is deze Gay Hike voor een wisselend groepje van 15 - 20 gays en friends een vaste date in de agenda om er op uit te gaan.

 

Meelopers zijn van harte welkom!

Heb je interesse om mee te lopen met deze burgers en buitenlui? Volg deze Burgers en Buitenlui en meld je aan via Eventbrite. Wanneer loop jij mee?

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 12 maart 2020 08:38
Pieter Ruijsch van Dugteren

Hoofd Redacteur GayRotterdam en bestuurslid. Voorzitter van homo-platform Mankracht Rotterdam. Hij heeft een passie voor Rotterdam die hij graag deelt met zijn man, vrienden en familie! Pieter geniet van het ruime aanbod van restaurants, bars, musea, films en bijzondere winkels. Hij legt ook graag de bijzondere plekken in en soms buiten de stad vast. Je kunt Pieter volgen op Insta.

Pieter werkt als Marketing en Sales Consultant voor diverse opdrachtgevers. Meer info.