Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Now&Wow Club

Dance Club Now & Wow is een begrip in de Rotterdamse uitgaanscene. Het duo Pietra ligura en Ted Langenbach realiseerden dit kleurrijke en artistieke concept in 2000 en is sindsdien legendarisch voor zijn open minded feesten op vooral industriële locaties. Tegenwoordig heeft & Wow zijn eigen Club op de 10e verdieping van de Maassilo in Rotterdam. Vrijwel elke vrijdag- en zaterdagavond zijn er feesten. Hoogtepunten zijn de Now&Wow Fests die een paar keer per jaar worden georganiseerd. 

De club is opgesplitst in drie zalen. Hier worden techno, house, disco, queer hop en alle varianten van de dance gedraaid. Elke clubnacht kunnen er zo’n 1000 mensen terecht. Kaarten kunnen van te voren online gekocht worden, maar aan de deur is ook mogelijk.

 “NO GAY BASHERS”

Eindelijk weer een club waar we tot in de vroege uurtjes kunnen dansen (als afwisseling voor de Strano en Keerweer natuurlijk). Hoewel het officieel geen ‘Gay’ club is, is Now&Wow al sinds jaar en dag populair onder de LGBT’ers. En die paar hetero’s die je tegenkomt zijn super friendly. Hun ‘door policy’ bevestigd dit, daarin staat letterlijk: “no girl & gay bashers’. Kijk, daar houden we van!

Kijk voor de actuele agenda van Now&Wow op de website.

Additional Info

  • Locatie: Maashaven Zuidzijde 1, Rotterdam
Rate this item
(0 votes)
Last modified on zondag, 03 november 2019 13:02
Talitha Nollen

Talitha (1988) deelt graag haar trots voor de stad Rotterdam! Ze is gek om eropuit te trekken, samen met haar gezin of vrienden, om de stad te ontdekken. Er is altijd wel iets te doen! Je kunt Talitha vaak vinden in musea of de nieuwste restaurantjes. Talitha is moeder van dochter Jule, die ze samen met de twee papa's opvoedt. In het dagelijks leven werkt Talitha als marketing & PR adviseur voor haar eigen bureau Hippr.