Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

TRIBUNAAL een voorstelling gespeeld door cursisten van de Toneelvakschool Rotterdam. Een aantal mensen in een overall, rondom een tafel. Ze hebben een verhaal. Iets meegemaakt, samen. Het onvermijdelijke lot heeft deze mensen nu weer bij elkaar gezet. Opgesloten in een ruimte met maar één uitweg. Wachtend op dat wat het lot hen heeft toebedeeld, met enkel hun relaas als tijdverdrijf. Vol smart en wanhoop kijken ze elkaar aan en wachten hun beurt af.

 

"Vrede kan niet bewaard worden door middel van strijdkracht. Het kan alleen bereikt worden door middel van ons verstand"

-Albert Einstein-

Additional Info

  • Locatie: Toneelgarage
  • Kosten: gratis
  • Datum: dinsdag, 14 juni 2022
  • Tijd: 20:00u
  • Bereikbaarheid: Dunantstraat 14c
  • Leuk om te weten:

    'TRIBUNAAL' is een voorstelling gemaakt door cursisten van de Toneel Vakschool Rotterdam. Aan deze (gratis) voorstelling is 15 weken gewerkt. Veelvuldig is er gesproken over het gewicht van de thema's in deze voorstelling. Met liefde is er aan gewerkt onder de bezielende leiding van Roel Schonekamp.

Rate this item
(0 votes)
Gerard van Boven

Gerard van Boven (1970) woont in Schiedam en werkt vanuit Rijswijk voor de regio Benelux. Hij is eCommerce Manager bij Emerson, een producent en leverancier van industriële automatiseringsoplossingen. Gerard is afgestudeerd als mechanisch ingenieur en heeft een tweedegraads lesbevoegdheid. Buiten werktijd zet hij zich in als lid bij en komt op voor de belangen van LHBTI-sportvereniging Ketelbinkie, waar hij ook bestuurslid PR + Media is.