Mankrachtborrel Juli

De eerste "echte" mankrachtborrel in Corona tijd. Dat betekent rekening houdend met de RIVM maatregelen dat FERRY als vanouds de plek is waar de homo-community die Mankracht vertegenwoordigt te vinden is. Maar dus wel aan tafeltjes, verspreid over de ruimte, waardoor het interview niet tot zijn recht komt. 

Wil je zeker zijn van een plek dan is reserveren via FERRY aan te raden. Vermeld "Mankracht" bij de opmerkingen.

Additional Info

  • Locatie: FERRY, Westblaak 127 Rotterdam
  • Kosten: gratis
  • Datum: donderdag, 16 juli 2020
  • Tijd: 18:00
  • Bereikbaarheid: FERRY vind je vlakbij metro station Eendrachtsplein waar meerdere tram- en metrolijnen stoppen. Betaald parkeren kan op straat of in de P aan de Hartmanstraat
  • Leuk om te weten:

    Mankracht is het homo platform van Rotterdam en omgeving. Elke derde donderdag is er de borrel te FERRY waar een vast onderdeel het persoonlijk gesprek met een inspirerende gast uit de homo-community is. Hier kan na afloop over gesproken worden met de andere bezoekers en meestal blijft de gastspreker ook. 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on zondag, 12 juli 2020 23:15
Pieter Ruijsch van Dugteren

Pieter is hoofdredacteur van GayRotterdam en bestuurslid. Zijn passie voor Rotterdam deelt hij graag met zijn man, vrienden en familie! Hij geniet van de architectuur en dynamiek en het aanbod van restaurants, bars, musea. Hij legt deze plekken in en - soms - buiten de stad vast. Je kunt Pieter volgen op Insta.

Pieter werkt als Marketing en Sales Consultant voor diverse opdrachtgevers. Meer info.