Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Open Training Ketelbinkie Zaalvoetbal

Bart Vriends van Sparta en zaalvoetballer Felix Verhaar gaven clinic Bart Vriends van Sparta en zaalvoetballer Felix Verhaar gaven clinic Ketelbinkie

Kom naar de Open Training Zaalvoetbal op donderdag 14 oktober 20.00 uur in recreatiecentrum Oostervant en kijk of het wat voor jou is.

Ketelbinkie Zaalvoetbal is gezellig en we zijn daarnaast ook nog eens een van de weinige gemengde zaalvoetbalteams! Je conditie en voetbalvaardigheden verbeteren, terwijl je plezier hebt? Dat kan bij ons. Na een aantal jaren afwezigheid is Ketelbinkie zaalvoetbal vorig jaar weer opgericht tijdens Rotterdam Pride. Bart Vriends van Sparta en zaalvoetballer Felix Verhaar gaven toen een clinic, zie foto. Dit verenigingsjaar, waarbij wekelijks wordt getraind, bedraagt de contributie € 125,00 exclusief de OMNI-bijdrage. 

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info vind je via het Facebookevent of op de website: www.ketelbinkie.net

Additional Info

  • Locatie: Oostervant, Oostervantstraat 25, Rotterdam
  • Kosten: geen
  • Datum: donderdag, 14 oktober 2021
  • Tijd: 20.00 uur
Rate this item
(0 votes)
Last modified on woensdag, 10 november 2021 21:00
Chantal van der Putten

Chantal van der Putten (1984) woont en werkt in Rotterdam Centrum. Ze is onderwijsmanager van de technische opleidingen bij de Rotterdam Academy. Dit is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam. Chantal is afgestudeerd als onderwijskundige en neerlandica. Daarnaast is ze voorzitter van Student Pride NL. Deze stichting zet zich in voor een veilig klimaat op hogescholen, universiteiten en stageplaatsen ten aanzien van seksuele en genderdiversiteit, zodat alle studenten zich vrij kunnen voelen en zichzelf en de ander accepteren. Volg Chantal via Insta