Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

IFFR Première - First Cow

First Cow, IFFR 2021 First Cow, IFFR 2021 IFFR

“Als dit een plek voor koeien was, had God ze er wel gemaakt”, bromt een sjofele cowboy in het Oregon van 1820. Toch heeft een rijke Engelsman er een koe naartoe laten verschepen. Het dier wordt de spil in de opbloeiende vriendschap tussen Cookie, de timide kok voor een groep rouwdouwende pelsjagers en de Chinese immigrant King-Lu. Stiekem gaan zij 's nachts uit melken en met de gestolen zuivel bakt Cookie lekkernijen die gretig aftrek vinden. Zo lijken de bescheiden dromen van de twee marginale figuren binnen handbereik te komen.

Première met Q&A met regisseur Kelly Reichardt.

Lees ook ons artikel over de queerfilms op dit 50e International Film Festival Rotterdam.


Check voor het bekijken van de films op je eigen beeldscherm de technische checklist van IFFR.

Additional Info

  • Locatie: online via IFFR
  • Datum: woensdag, 03 februari 2021
  • Tijd: 17:00 uur
  • Leuk om te weten:

     

    Elke film komt beschikbaar als ingeplande premièrevertoning via livestream of je kunt de film binnen 72 uur on demand bekijken. Je kiest er dus voor om een film als eenmalige vertoning 'samen' live te kijken of achteraf on demand te zien. De Q&A is alleen te zien tijdens de livestream. Let dus goed op dat je het juiste ticket kiest bij je aankoop. 

    Bij deze première geen Q&A, maar wel een Big Talk met Kelly Reichardt op donderdag 4 februari om 17:00 uur. Deze is niet on demand. Reserveer van tevoren je tickets voor de Big Talk.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 04 februari 2021 20:45