Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bezoek Rotterdam

By GayRotterdam januari 12, 2019 1555 0

Er was een tijd dat Rotterdam de verkeerde lijstjes aanvoerde. De meeste geweldsdelicten, de hoogste werkloosheid en het laagste opleidingsniveau. Maar tijden zijn voorgoed veranderd. Rotterdam wordt wereldwijd op allerlei fronten genoemd en geroemd, en toeristen weten de stad steeds meer te vinden. Rotterdam is hot!

De gemiddelde Rotterdammer kijkt er tegenwoordig niet meer van op: busladingen toeristen verdringen zich voor de talrijke bezienswaardigheden die de stad inmiddels kent en – net als steden als Barcelona en Berlijn – rijdt er zelfs een heuse Hop on Hop off bus door de stad. En dat is niet voor niets, want Rotterdam heeft steeds meer te bieden voor zowel Rotterdammers, bezoekers uit de regio als mensen van buiten Nederland. Niet voor niets vestigen steeds meer mondiale hotelketens een filiaal in de stad.

Op deze pagina’s vind je een kleine greep uit de bezienswaardigheden. Voor een uitgebreid overzicht van wat er is te zien kijk je op de site van Rotterdam Info.

10 x must sees van Rotterdam

Rotterdam kent niet één 'city center' waar alles te beleven is. Als je de stad wilt ontdekken, zul alle uithoeken van de stad moeten doorkruizen. Want Rotterdam is erg divers en heeft veel te bieden. Heb je niet zoveel tijd? Dan zijn dit de 10 belangrijkste bezienswaardigheden volgens Rotterdam Tourist Information.

Fotocredits: 
Rotterdam Partners
Hester Blankestijn
Blijdorp
Spido
Iris van den Broek
Guido Pijper

Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 29 augustus 2019 17:24

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Facebook

Instagram