Erasmus Pride

Erasmus Pride is de LHBTQ+ studentenvereniging in Rotterdam. Ze vertegenwoordigen de LHBTQ+ studenten op de Erasmus Universiteit Rotterdam en daarbuiten.

Daarnaast organiseert Erasmus Pride het hele jaar door een breed scala aan activiteiten, zoals hun befaamde tweewekelijkse borrels, filmavonden, kroegentochten en informatieve gastcolleges over bijvoorbeeld LHBTQ+-rechten door de jaren heen of genderdiversiteit. 

Op de universiteit zetten ze zich in voor de inclusie van de diversiteit aan LHBTQ+-studenten en voor die studenten hebben ze een community opgebouwd, waar ze zich veilig voelen en het vooral gezellig kunnen hebben.

Erasmus Pride is er voor iedereen en ze staan altijd open voor samenwerkingen die diversiteit en inclusie bevorderen. Voor meer informatie over deze vereniging kun je een kijkje nemen op hun website!

Additional Info

  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rate this item
(0 votes)
Last modified on dinsdag, 04 augustus 2020 14:36
Bjorn Ketzener

Bjorn (1984) is werkzaam voor The Do Good Only Company als Jobcoach en Company IT Fixer. Zijn sterke affiniteit met menselijk gedrag en technologie maken dat hij gemakkelijk oplossingen weet aan te dragen die zowel voor klanten als organisaties winst opleveren. Hiermee helpt hij zijn studenten met de transitie in de techwereld. Met een lifelong learningattitude gelooft hij in het blijven ontwikkelen en groeien. Binnen GayRotterdam is hij naast voorzitter verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van de website. In het kleine beetje tijd dat er naast deze leuke verantwoordelijkheden overblijft, geniet hij met zijn partner van 2 bengeltjes, Diesel en Tyko. Hun honden.

CONTACTGEGEVENS

  • Provincie
    Zuid Holland
  • Land
    Netherlands
  • Mobiel
    +31(0) 6 415 183 59

CONNECT MET MIJ VIA

PLG_K2_UEF_SOCIAL_FACEBOOK PLG_K2_UEF_SOCIAL_INSTAGRAM PLG_K2_UEF_SOCIAL_LINKEDIN PLG_K2_UEF_SOCIAL_TWITTER PLG_K2_UEF_SOCIAL_WHATSAPP