Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Legendarische club Now & Wow is terug!

By de redactie vrijdag 01 feb 2019 4616

In 2007 sloot een begrip in Rotterdam de deuren: club Now & Wow. Vroeger al was het dé uitgaansplek voor vrije geesten. Bijna alles kon en mocht in de vuige nachtclub waar veel bekende artiesten zoals Benny Rodrigues, Joris Voorn, Martin Solveig en De Jeugd van Tegenwoordig optraden.

De club stond bekend om haar super open minded crowd en was ook erg geliefd onder de ‘gays’. Toen de boel sloot, bleef er weinig over van het Rotterdamse uitgaansleven. Af en toe organiseerden Pietra en Ted, van Now&Wow, nog een festival of hosten ze een podium op Milkshake, dat was het dan. Maar er is goed nieuws: Club Now&Wow is terug! De club opent deze week haar deuren in de voormalige Factory010, de bovenste etage van de Maassilo.

Met de nieuwe club moet, naar eigen zeggen, Rotterdam als uitgaansstad weer gaan bruisen. De club is opgesplitst in drie zalen; de Now zaal, Kiss My Ass en Disco L’amour. Hier worden techno, house, disco, queer hop en alle varianten van de dance gedraaid. Ook is de nieuwe club kleiner en exclusiever dan voorheen. Elke zaterdagavond kunnen er zo’n 1000 mensen terecht. Kaarten kunnen van te voren online gekocht worden, maar aan de deur is net zoals vroeger ook nog steeds mogelijk.

'NO GAY BASHERS!'
Ook wij kunnen de opening van de club alleen maar toejuichen. Eindelijk weer een club waar we tot in de vroege uurtjes kunnen dansen (als afwisseling voor de Strano en Keerweer natuurlijk). Hoewel het officieel geen ‘Gay’ club is, is Now & Wow al sinds jaar en dag populair onder de LGBT’ers. En die paar hetero’s die je tegenkomt zijn super friendly. Hun nieuwe door policy bevestigd dit, daarin staat letterlijk: “no girl & gay bashers’. Kijk, daar houden we van! 

Er zijn een maand lang opening parties. Waarom één opening vieren terwijl je vier weken lang kunt feesten? Vanaf aanstaande zaterdag 8 september tot en met 29 september is er elke zaterdag een opening party. Kaartverkoop hiervan is al gestart. Wil je meer info, check dan ook even onze agenda.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on vrijdag, 01 februari 2019 18:07