Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bibliotheek Rotterdam

Bibliotheek Rotterdam ontving in 2019 ruim 2,6 miljoen fysieke bezoeken en is daarmee hét kenniscentrum en cultureel podium van Rotterdam. Bezoekers komen uit alle wijken van de stad, alle culturen en nationaliteiten uit de stad weten de bibliotheek te vinden. De bibliotheek voelt als een neutrale, veilige en warme plaats, die voor de meeste Rotterdammers dichtbij genoeg is om er gemakkelijk gebruik van te kunnen maken.
Bibliotheek Rotterdam is echt een plek voor alle Rotterdammers. Wist je bijvoorbeeld dat ze LEFkisten uitlenen aan scholen en zo bijdragen aan bewustwording over seksuele en genderdiversiteit? En dat ze een thuis bieden aan jongerenprogramma’s, workshops en activiteiten die in het teken staan van alle vormen van diversiteit? Bibliotheek Rotterdam heeft oog voor de lhbtqia+-gemeenschap. Soms in specifieke programmering en boeken en soms als onderdeel van het geheel.
Bibliotheek Rotterdam helpt Rotterdammers om bewust, kritisch en actief deel te nemen aan de samenleving. Dit doet de bibliotheek door toegang te geven tot betrouwbare kennis en informatie en door activiteiten te organiseren op het gebied van taal, cultuur en maatschappij De bibliotheek is voor iedereen een uitnodigende ontmoetingsplek, waar mensen graag vertoeven, plezier hebben en waar vaardigheden aangereikt worden die ze nodig hebben om mee te kunnen doen.

Afhaalservice : www.bibliotheek.rotterdam.nl/afhaalservice

Online programmering : www.bibliotheek.rotterdam.nl/online

Instagram : @bibliotheekrotterdam

 

Additional Info

  • Locatie: Hoogstraat 110
  • Openingstijden: Maandag: Dinsdag: Woensdag: Donderdag: Vrijdag: Zaterdag: Zondag:
  • Telefoon: +31 10 281 6100
Rate this item
(0 votes)
Last modified on maandag, 11 april 2022 20:01