vrijdag 05 juni 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Loge '90 Vera Bos

Het gay-café/bar Loge ‘90 ligt centraal in Rotterdam, op steenworp afstand van metrostation Beurs. Dit café is dagelijks geopend van 12.00 uur 's middags tot 01.00 uur in de nacht. Loge ‘90 trekt vooral een wat oudere doelgroep, maar ook jongere mensen weten het café te vinden; vóór of na het shoppen, na het werk en in de avond.


De openheid van het cafe blijkt uit de serre met grote ramen en het aantrekkelijke straatterras waar het op warme dagen druk is met kijken en bekeken worden. Later op de avond is het in de bar vaak een vrolijke boel. Loge '90 staat vooral bekend om het happy hour op zondagnamiddag; een goed bezochte en gezellige bedoening, met een zeer gemêleerd publiek. De rondgediende borrelhapjes zijn een gewaardeerde extra.

Het interieur is 70-er jaren danscaféstijl met panterprint tapijt op de wanden en gekleurde en verlichte glazen ornamenten. Het geeft het café een Rotterdams gezellige uitstraling; de moeite waard om eens te verkennen. Goeie kans dat je er regelmatig terug komt.

Rotterdam Make It Happen Vera Bos GayRotterdam loge902

Loge ‘90, waar naast het Loge Gala ook regelmatig andere themafeesten georganiseerd worden, ligt zeer nabij de Keerweer (voor de afterparty) en bij Ferry Rotterdam. Het café is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 01.00 uur. Je vindt de Loge ’90 op de Schiedamsedijk 4 in Rotterdam.

Additional Info

  • Locatie: Schiedamsedijk 4 3011 EB Rotterdam
  • Openingstijden: Zon, Ma-Do: 14.00-01.00 Vrij-Za: 14.00-02.00
  • Telefoon: 010 414 9745
Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 05 maart 2020 22:17
Bjorn Ketzener

Bjorn (34) is werkzaam voor The Do Good Only Company als Jobcoach en Company IT Fixer. Zijn sterke affiniteit met menselijk gedrag en technologie maken dat hij makkelijk oplossing weet aan te dragen die zowel voor klanten als organisaties winst opleveren. Hiermee helpt hij zijn studenten met de transitie in de tech wereld. Met een Life-Long-Learning attitude gelooft hij in het blijven ontwikkelen en groeien. Binnen GayRotterdam is hij naast voorzitter verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van de website. In het kleine beetje tijd dat er naast deze leuke verantwoordelijkheden overblijft geniet hij met zijn partner van 2 bengeltjes, Diesel en Tyko. Onze honden.

www.skillsuplab.nl