Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Het gay-café/bar Loge ‘90 ligt centraal in Rotterdam, op steenworp afstand van metrostation Beurs. Dit café is dagelijks geopend van 12.00 uur 's middags tot 01.00 uur in de nacht. Loge ‘90 trekt vooral een wat oudere doelgroep, maar ook jongere mensen weten het café te vinden; vóór of na het shoppen, na het werk en in de avond.De openheid van het cafe blijkt uit de serre met grote ramen en het aantrekkelijke straatterras waar het op warme dagen druk is met kijken en bekeken worden. Later op de avond is het in de bar vaak een vrolijke boel. Loge '90 staat vooral bekend om het happy hour op zondagnamiddag; een goed bezochte en gezellige bedoening, met een zeer gemêleerd publiek. De rondgediende borrelhapjes zijn een gewaardeerde extra.

Het interieur is 70-er jaren danscaféstijl met panterprint tapijt op de wanden en gekleurde en verlichte glazen ornamenten. Het geeft het café een Rotterdams gezellige uitstraling; de moeite waard om eens te verkennen. Goeie kans dat je er regelmatig terug komt.

Loge ‘90, waar naast het Loge Gala ook regelmatig andere themafeesten georganiseerd worden, ligt zeer nabij de Keerweer (voor de afterparty) en bij Ferry Rotterdam. Het café is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 01.00 uur. Je vindt de Loge ’90 op de Schiedamsedijk 4 in Rotterdam.

Additional Info

  • Openingstijden: Maandag: Dinsdag: Woensdag: Donderdag: Vrijdag: Zaterdag: Zondag:
  • Telefoon: Telefoon
Rate this item
(0 votes)
Last modified on maandag, 04 november 2019 14:46
Bjorn Ketzener

Bjorn (34) is werkzaak voor The Do Good Only Company als Fixer. Zijn sterke affiniteit met menselijk gedrag en technologie maken dat hij makkelijk oplossing weet aan te dragen die zowel voor klanten als organisaties winst opleveren. Met een Life-Long-Learning attitude gelooft hij in het blijven ontwikkelen en groeien. Binnen GayRotterdam is hij naast voorzitter verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van de website. In het kleine beetje tijd dat er naast deze leuke verantwoordelijkheden overblijft geniet hij met zijn partner van 2 bengeltjes, Diesel en Tyko. Onze honden.

www.gayrotterdam.nl

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Facebook

Instagram