Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Over ons

By GayRotterdam januari 11, 2019 1578 0

Stichting GayRotterdam

De website www.gayrotterdam.nl is dé website voor LHBT'ers in Rotterdam en de regio en een initiatief van de Stichting GayRotterdam. Het is jouw onafhankelijke bron voor alles wat met de LHBT-wereld in Rotterdam te maken heeft. De website en online community bieden een podium aan alles wat 'roze Rotterdam' en omstreken te bieden heeft. Waar kun je terecht met vragen? Wat zijn fijne plekken om naartoe te gaan? Wat speelt er zoal in de regio? De naam 'Gay Rotterdam' is een korte benaming voor een veel breder aanbod: We gaan voorbij de stadsgrenzen van Rotterdam en werken aan een zo inclusief mogelijk aanbod voor de hele community (LHBTQIAP+).

De stichting GayRotterdam is opgestart met een subsidie van de Gemeente Rotterdam, vanuit de wens om van Rotterdam een meer inclusieve en 'gayvriendelijke' stad te maken. Met een platform als GayRotterdam, is er meer zichtbaarheid voor de LHBT-wereld en kan de community wegwijs worden in Rotterdam. We werken nauw samen met alle LHBT+-organisaties in Rotterdam en omstreken (dus ook Schiedam, Capelle aan den IJssel etc.) en tevens met de landelijke GayGroup.

 

Vrijwilligersorganisatie

De website is voor en door Rotterdammers. Alles wordt gerund door enthousiaste redacteuren, columnisten, vormgevers, fotografen en social media-experts met een passie voor de stad en het roze leven in die stad. Iedereen zet zich hier vrijwillig voor in en we zijn als non-profit organisatie volledig afhankelijk van subsidies, giften en een klein beetje advertentieinkomsten. 

Ons team

We zijn trots op iedereen die zich inzet voor de website! Daarnaast plaatsen we regelmatig content van gastbloggers, columnnisten of andere gastbijdrages. Lijkt het je leuk om ook bij te dragen aan de website? Kijk dan snel op samenwerken.

Raad van Toezicht
Emile Klep (voorzitter), Dagmar Boer, Pieter Ruijsch van Dugteren.

Bestuur

Bjorn Ketzener (voorzitter), Talitha Nöllen.

Redactie
Jasper de Haan, Frank Franco, Anna Claire Baan, Vera Bos, Marije Hammel, Shireen Raza

Gastbijdragers
Kees Vrijdag, Frans Heemskerk
Rate this item
(0 votes)
Last modified on vrijdag, 25 oktober 2019 13:26

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Facebook

Instagram