Neem contact met mij op:

Zoeken

Uitgaan

The Moods Bar

door de Redactie
Cruising

The Moods Bar (simpelweg ‘the Moods’ bij kenners) ligt op de ‘s Gravendijkwal, op tien minuten lopen van Regenboog, de Strano en de rest van de gayscene in de stad. De club biedt alle voorwaarden voor een prettig en ongeremd verblijf: drie etages met diverse playrooms, uitstekende en schone faciliteiten en een laagdrempelige bar waar je even kunt bijkomen van alle excitement.

Cruising area en cinema
Op de eerste en tweede verdieping vind je het cruisinggedeelte van de club. De ruime en schone douches (inclusief spoelruimtes, gratis handdoeken en condooms) zijn voor veel bezoekers het startpunt van de avond. In de cruising area vind je meerdere toiletten, darkrooms, matrassen, slings, glory holes en zeven prive-cabines waar je je even met je partner kunt terugtrekken voor één-op-één spel. Uiteraard zijn de condooms gratis.
’s Middags doet de club zijn naam als ‘cruise cinema’ eer aan: meerdere grote screens vertonen doorlopend de nieuwste films. Bekijk ze in een privécabine met glory hole of in het filmlabyrint. Op de eerste verdieping worden hetero- en bifilms afgewisseld, op de tweede verdieping is het uitsluitend gay. En doe er je voordeel mee: bezoek je ’s middags de cinema (entree voor slechts €13,- en jongeren slechts €5,-), dan heb je ’s avonds gratis toegang tot de club.

 

Themaparty’s
Van travestie tot gangbangfeesten, van underwear tot sportswear, van FF tot stableparty’s. The Moods Bar staat bekend om de regelmatig geprogrammeerde themafeesten. Op de ‘Naked In The Dark’-orgie verandert The Moods Bar in de grootste darkroom van Zuid Holland, en de bekende oilparty’s zijn de glibberigste feestjes van het land. Vanaf eind augustus worden er bovendien nieuwe, spannende party’s aan de vaste programmering toegevoegd. De themafeesten worden geprogrammeerd voor zowel gay als mixed publiek, dus hou de website in de gaten voor wat wanneer plaatsvindt, en wat de kledingvoorschriften zijn.

(Discreet) genieten
De medewerkers van The Moods zijn er voor de volle 100% op getraind: iedereen die de club bezoekt moet zich helemaal thuis kunnen voelen. Of je nu compleet los gaat of het houdt bij een drankje aan de bar. Discretie staat voorop: ga er vanuit dat je volstrekt anoniem naar binnen komt én weer naar buiten gaat.

Dresscode
De club hanteert strenge kledingvoorschriften om de sfeer optimaal te houden. De dresscode is naakt, underwear, sports- of sneakerwear (let op de speciale voorschriften bij themaparty’s).

Openingstijden
The Moods Bar is geopend van dinsdag t/m vrijdag, vanaf 12.00 uur tot 01.00 uur. Op zaterdag gaat de club open om 20.00 uur en op zondag ben je welkom vanaf 15.00 uur. De gay-avonden zijn op woensdag, vrijdag en zondag. Maar uiteraard zijn gays ook op mixed-avonden welkom. Check regelmatig de website, want vanaf eind augustus zal The Moods Bar ook op andere momenten exclusief voor gaymannen open zijn.

 

Entree
Op gay-avonden is de entree slechts €10,- (€17,- voor de speciale oilparty’s). Jongeren (18-26 jaar) betalen slechts €5,-. En profiteer binnenkort van nóg meer voordeel met The Moods 10-rittenkaart en The Moods weekkaart. Op de website vind je vanaf eind augustus alle voordelen en wordt een bezoek aan The Moods nog aantrekkelijker.

Parkeren
Parkeren is - net als overal in het centrum - betaald tot 23.00 uur. Maar parkeer je de auto in één van de zijstraten aan de overkant van The Moods Bar (westzijde van de tunneltraverse), dan geldt betaald parkeren slechts tot 19.00 uur.

Nieuwsgierig geworden?
Kijk op de website van The Moods Bar voor alle informatie die je nodig hebt. Like de Facebookpagina en je blijft helemaal op de hoogte van alle spannende activiteiten. En check ook even de huisregels voordat je gaat, deze worden écht strict nageleefd.

> BEKIJK HET VERSLAG VAN ONS BEZOEK AAN THE MOODS BAR.
> BEKIJK ALLE THEMAPARTY'S VAN THE MOODS BAR OP DE AGENDA.


Gepubliceerd door Vincent op
Hoi klopt het dat vrijdagavond 1 september naked in de dark het thema is? Wil nl as vrijdag voor het eerst naar de moods komen.gr vincent
Gepubliceerd door eduardo op
lekker sexen in the moods heerlijk
Gepubliceerd door arie op
ik wil weer een keer komen daar bij jullie komer ook jonge jongens van 27 jaar of van 30 jaar
Gepubliceerd door cumswap55 op
ik ben enerm geil en spring in de trein kom als de brandweer naar jullie toe al1 als ik daar ben zal ik denk ik eerst veel kiken ??
Gepubliceerd door Sjoerd op
Hebben jullie een leden chat site moodsbar chatten
Leuke manier om eerst af te spreken?
Gepubliceerd door john op
Hallo

Is the Moods ook geschikt voor ouderen die nog niet zo lang uit de kast zijn?
Gepubliceerd door Giorgi op
Everything
Gepubliceerd door Giorgi op
Everything
Gepubliceerd door Gerard op
Wil gewoon een keer kijken en een drankje pakken kan dat ook
Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


THE MOODS BAR

ADRES
‘s-Gravendijkwal 92
3014 EH Rotterdam
Telefoon: +31 (0) 10 225 17 25


OPENINGSTIJDEN
Dinsdag t/m zondag vanaf 15.00 uur.
Exclusief gay-avonden: woensdag en vrijdagavond vanaf 19.00 uur.
Exclusief gay-middag: zondag vanaf 15.00 uur.

WEBSITE

www.themoodsbar.nl

BIJZONDERHEDEN
Betaald parkeren in de buurt