Neem contact met mij op:

Zoeken

Uitgaan

BOMM

door de Redactie
Café, Lunch/restaurant

Rotterdam heeft er weer een nieuwe (gayfriendly) horeca-gelegenheid bij. Onlangs opende Bomm aan de Oudedijk in Kralingen haar deuren. Met een uitstekend kopje Italiaanse koffie, heerlijke wijnen en een uiterst betaalbare kaart is BOMM het uitstapje naar Kralingen meer dan waard.

BOMM positioneert zich als een horecagelegenheid met een urban chique sfeertje, en richt zich voornamelijk op een open minded, hip en (gayfriendly)publiek. De naam is afgeleid van Best Of MoMents, binnen BOMM draait het dan ook allemaal om beleving en sfeer. Dit geldt – uiteraard – voor de gasten, maar ook voor medewerkers en leveranciers. Iedereen moet het naar zijn zin hebben tijdens het verblijf in BOMM.


Wie de zaak binnenstapt, wordt onmiddelijk verwelkomd door Steven (die je wellicht zal herkennen als bezoeker van de Rotterdamse gayhoreca). In mei 2016 kocht hij, samen met zijn zus Oi Yin, het – in Kralingen bekende – Madame Masette, en richtte het helemaal in naar zijn eigen smaak. Leuk detail in de zaak is het industriële lijnenspel van de verlichting, dat geïnspireerd is op het metronetwerk van Rotterdam. Verder doet de zaak een beetje denken aan de Nostra, in de van Oldebarneveldstraat: chique en urban, maar toch heel laagdrempelig te betreden. Prettige bijkomstigheid is ook het heerlijke terras op het zuiden, wat grote delen van zomerse dagen in de zon ligt.

Eten en drinken
BOMM heeft een internationale keuken, en biedt de gasten verrassende en bovenal gezonde gerechten tegen een betaalbare prijs. Inmiddels befaamd zijn de Bomm platters, een mix en match van vlees-/vis-/kaaswaren en toppics. Heerlijk als lunch, al kun je er gerust de hele middag over doen. Ook de Bomm Burgers zijn aan te raden, benieuwd of ze volgend jaar meedingen naar de beste burger van Rotterdam van blogger LiveLikeTom. Kortom, de keuken van Bomm is zeker het proberen waard.

Liefhebbers van alleen een drankje zijn uiteraard ook van harte welkom. Bomm heeft diverse wijnen in het assortiment en adviseert je graag over de lekkerste GinTonic's. Natuurlijk hangt het af van je eigen smaak, maar wij zouden kiezen voor de Catz Gin; een Fever Tree Mediteranean tonic, geserveerd met garnering van limoen en zoethout.

     

BOMM biedt een verrassende en gezonde kaart en staat inmiddels bekend om de Bomm platters. 

BOMM is te vinden op de Oudedijk, en is van dinsdag tot en met zondag geopend van 10.30 uur tot 23.00 uur. Kijk op website of de Facebookpagina van BOMM voor meer informatie.

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


BOMM

ADRES
Oudedijk 217B,
3061 AG Rotterdam

010 846 5125

OPENINGSTIJDEN EN MEER INFO
Kijk op de Faceboopagina van BOMM.

BIJZONDERHEDEN
Betaald parkeren in de buurt
Terras in de zomer