Marije Hammel

Marije Hammel

Jong&Out

dinsdag 04 feb 2020

Ken jij Jong&Out al? Het is dé community voor iedereen onder 18 jaar, wat je seksuele oriëntatie of genderidentiteit ook is.

In Rotterdam heeft Jong&Out elke tweede zondag van de maand van 13.00 tot 17.00 een bijeenkomst. Hier ben je natuurlijk van harte welkom! Het werkt als volgt: kom gezellig langs, neem een snack, speel een spelletje en ontmoet jongeren zoals jij. De meetings zijn geen praatgroepen – lol trappen, spelletjes doen en vrienden maken staan centraal. Tijdens de meetings wordt geen alcohol geschonken en er zijn altijd twee begeleiders met een VOG aanwezig. Ouders en verzorgers zijn ook welkom om kennis te maken met de begeleiders en om vragen te stellen. Klik hier voor meer informatie over de meetings.

Check ook de website! Op de website van Jong&Out kan je een profiel aanmaken en in contact komen met andere jongeren. Alleen maar jongeren? Jazeker. Bij het aanmelden wordt namelijk je leeftijd gecontroleerd om jou en andere jongeren te beschermen. Via dit platform kan je chatten en meer informatie vinden over de organisatie.

Van alle plaatsen waar ik naartoe had kunnen gaan, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik naar Nederland verhuisd om een stage af te ronden en dichter bij mijn partner te kunnen zijn. Voor sommigen klinkt Rotterdam als een onwaarschijnlijke plek om te stranden, maar na ik ontdekte hoeveel de stad te bieden heeft, kan ik zeggen dat het onwaarschijnlijke juist is wat de stad zo mooi maakt. Maak kennis met de Rotterdamse Westersingel en je weet wat ik bedoel.