Print this page

Erasmus Pride

Erasmus Pride is het LHBT-netwerk voor medewerkers en studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam en het Erasmus MC.

Erasmus Pride is het netwerk voor studenten en medewerkers van de Erasmus Universiteit Rotterdam gericht op LHBTQ+ vraagstukken. Het doel van Erasmus Pride is het verbinden en voorlichten van iedereen op de Erasmus Universiteit Rotterdam door lezingen en borrels te organiseren.

Door het bieden van een LHBT‐netwerk en het organiseren van uiteenlopende activiteiten op educatief, maatschappelijk en sociaal vlak, wil Erasmus Pride emancipatie van deze groep binnen de Erasmus Universiteit en het Erasmus MC bevorderen.

Additional Info

  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rate this item
(0 votes)
Last modified on maandag, 04 november 2019 14:45
Bjorn Ketzener

Bjorn (34) is werkzaak voor The Do Good Only Company als Fixer. Zijn sterke affiniteit met menselijk gedrag en technologie maken dat hij makkelijk oplossing weet aan te dragen die zowel voor klanten als organisaties winst opleveren. Met een Life-Long-Learning attitude gelooft hij in het blijven ontwikkelen en groeien. Binnen GayRotterdam is hij naast voorzitter verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van de website. In het kleine beetje tijd dat er naast deze leuke verantwoordelijkheden overblijft geniet hij met zijn partner van 2 bengeltjes, Diesel en Tyko. Onze honden.

www.gayrotterdam.nl

Related items