zondag 05 apr 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Radio Capelle - Uit de kast

Alles kan, en alles mag!

Uit de Kast is iedere eerste en derde zaterdag om 12:00 op Radio Capelle en Stadsomroep Schiedam! Dezelfde avond is het programma om 18:00 bij Omroep Zuidplas en Lokale Omroep Krimpen te beluisteren.In 'Uit de Kast' komt een scala aan onderwerpen op het gebied van seksuele diversiteit voorbij. Het doel van 'Uit de kast' is het bespreekbaar maken van diversiteit en om dit op een luchtige en begrijpelijke manier te vertellen.

Het programma neemt je mee op een kleurrijk maar vaak nog onbekend pad, aan de hand van interviews en reportages met o.a. activisten, kunstenaars en professionals uit de LHBTIQ+ gemeenschap (lesbisch, homo, biseksueel, transgender, intersekse, queer, etc.). 

Ook komen actuele, spannende en maatschappelijk relevante onderwerpen voorbij, zoals bijvoorbeeld meerouderschap, homoseksualiteit en sport, BDSM, maar ook het trots vieren van jouw liefde! In een verhelderende column van Frans Heemskerk, óf een gastcolumnist, wordt het onderwerp van de maand nogmaals op poëtische wijze doorgenomen. In de uitgaansagenda hoor je elke maand wat er in Rotterdam en omgeving te doen is.

Na afloop van de uitzending is er ook elke 1e zaterdag van de maand de Regenboogsalon in het Isala Theater om 15.00. 'Uit de kast' en de Regenboogsalon zijn een initiatief van Noes Fiolet, ontstaan tijdens de periode waarin Capelle een Regenboogstad was. 

Additional Info

  • Openingstijden: Maandag: Dinsdag: Woensdag: Donderdag: Vrijdag: Zaterdag: Zondag:
  • Telefoon: Telefoon
Rate this item
(0 votes)
Last modified on maandag, 04 november 2019 14:45
Bjorn Ketzener

Bjorn (34) is werkzaam voor The Do Good Only Company als Jobcoach en Company IT Fixer. Zijn sterke affiniteit met menselijk gedrag en technologie maken dat hij makkelijk oplossing weet aan te dragen die zowel voor klanten als organisaties winst opleveren. Hiermee helpt hij zijn studenten met de transitie in de tech wereld. Met een Life-Long-Learning attitude gelooft hij in het blijven ontwikkelen en groeien. Binnen GayRotterdam is hij naast voorzitter verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van de website. In het kleine beetje tijd dat er naast deze leuke verantwoordelijkheden overblijft geniet hij met zijn partner van 2 bengeltjes, Diesel en Tyko. Onze honden.

www.skillsuplab.nl