Neem contact met mij op:

Zoeken

Rotterdam info

door Alex van Hulst
Stadsinformatie

Er was een tijd dat Rotterdam de verkeerde lijstjes aanvoerde. De meeste geweldsdelicten, de hoogste werkloosheid en het laagste opleidingsniveau. Maar tijden lijken voorgoed veranderd. Rotterdam wordt wereldwijd op allerlei fronten genoemd en geroemd, en toeristen weten de stad steeds meer te vinden. Rotterdam is hot!

De gemiddelde Rotterdammer kijkt er tegenwoordig niet meer van op: busladingen toeristen verdringen zich voor de talrijke bezienswaardigheden die de stad inmiddels kent en – net als steden als Barcelona en Berlijn – rijdt er zelfs een heuse Hop on Hop off bus door de stad. En dat is niet voor niets, want Rotterdam heeft steeds meer te bieden voor zowel Rotterdammers, bezoekers uit de regio als mensen van buiten Nederland. Niet voor niets vestigen steeds meer mondiale hotelketens een filiaal in de stad.

Op deze pagina’s vind je een kleine greep uit de bezienswaardigheden. Voor een uitgebreid overzicht van wat er is te zien kijk je op de site van Rotterdam Info.

(Foto's: Rotterdam Partners)

Gepubliceerd door Jakov op
Geachte Heren!
Ik hoor niet tot Jullie maatschappij, maar heb respect voor hem. Maar mijn vriend Dimitry Mosa wel is een van Jullie en hij is een bekende zanger.
http://www.omroepbrabant.nl/?news/1738451063/Eindhovenaar+Dimitry+Mosa+strandt+in+halve+finale+Hollands+Got+Talent.aspx
Op 24 september 2017 hij gaat optreden in Rotteram. Het concert is gratis. Steun Dimitry, kom op concert met hele maatschappijj!
Benefiet-vredesconcert voor kinderen uit oorlogsgebieden
http://www.humanity-events.nl/index.php/nl/
Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Belangrijke sites:


www.rotterdam.nl

Algemene informatie voor inwoners van Rotterdam

www.rotterdam.info
Bezienswaardigheden in de stad

www.rotterdamfestivals.nl
Agenda van alle festivals en evenementen.

www.uitagendarotterdam.nl
Agenda van alle feesten en andere uitgaanstips