Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Update Cocktail #5 - win nu tickets!

De line up van DJ's voor het Cocktail Fest #5 op 7 maart is nu bekend. Maak nu kans op 2 vrijkaarten via Gayrotterdam.nl! 

Het party seizoen wordt geopend met deze 5e editie van Cocktail en jij kunt daar bij zijn! Wij mogen namelijk 2 vrijkaarten weggeven namens Cocktail voor diegene die er echt een feest van wil maken!

De line up van DJ's is inmiddels bekend, verwacht van Circuit tot Techno en van Urban tot Club, in de 3 area's met deze DJ's:   

-- Dj Allysson Luis
-- DJ Sharon O Love
-- Pector
-- INSHANE
-- WenDee
-- Spikey Lee
-- Rez-A
-- DJ Samaker
-- Cathy
-- Thunderpussy & DD. King

 

Gayrotterdam.nl mag nu 2 kaarten weggeven als jij ons vertelt hoe jij gaat bijdragen aan de party mood voor (alle) andere bezoekers! Stuur daarvoor vóór maandag 2 maart je motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We horen na afloop dan ook graag van je hoe jouw avond en nacht is geweest.

 

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 13 februari 2020 12:03
Pieter Ruijsch van Dugteren

Hoofd Redacteur GayRotterdam en bestuurslid. Voorzitter van homo-platform Mankracht Rotterdam. Hij heeft een passie voor Rotterdam die hij graag deelt met zijn man, vrienden en familie! Pieter geniet van het ruime aanbod van restaurants, bars, musea, films en bijzondere winkels. Hij legt ook graag de bijzondere plekken in en soms buiten de stad vast. Je kunt Pieter volgen op Insta.

Pieter werkt als Marketing en Sales Consultant voor diverse opdrachtgevers. Meer info.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.