Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

CLSNGL Food & Drinks Featured

CLSNGL CLSNGL GayRotterdam

Bij CLSNGL Food & Drinks zijn sinds de opening de cocktails het populairst! De bar staat dan ook zo centraal dat je er ook gelijk trek in krijgt. Het "goud" gedecoreerde interieur helpt ook mee om zelfs midden op de dag al in clubstemming te raken. 

Op het dieptepunt van de lockdown van Corona opende CLSNGL zijn deuren in het hart van Rotterdam. Dat lijkt vreemd maar was voor Jan Willem Verbeek, bekend van Strano, Keerweer en Loge 90, het antwoord op deze pandemie. In deze ruime zaak kun je tenminste nog genoeg gasten ontvangen en toch voldoen aan RIVM richtlijnen. 

CLSNGL interieur

Sinds de opening voelt een breed publiek zich hier thuis. Noem het gayfriendly of straightfriendly de sfeer is er open en met zijn ruime opzet toch gauw gezellig. Met de ligging bij station Beurs is het er ook goed mensen kijken. De gehele diversiteit van Rotterdam trekt hier aan je voorbij. 

Zodra je binnenkomt is de imposante bar niet over het hoofd te zien. De verzameling mixdrankjen maakt dat je als vanzelf een cocktail wilt proberen. Mixoloog Ernest heeft dan ook een mooi menu samengesteld en is nooit te beroerd iets buiten de kaart te maken. Alsof je dat zou willen. Dat er onder andere de Japanse  Roku gin is opgenomen op het menu stemt mij al tevreden. En ook het door mij specifieke ijskoffie recept wordt perfect bereid door het vriendelijke en professionele personeel.  

Mocht je overdag een centrale plek zoeken om af te spreken of te werken, CLSNGL heet je vast van harte welkom. Voor het eten of een feestje komen wij graag nog een keer terug. 
CLSNGL terras

Additional Info

  • Locatie: Coolsingel 245, 3012AG. Rotterdam
  • Openingstijden: Zondag - Donderdag 11:00 - 00:00 Vrijdag - Zaterdag 11:00 - 02:00 Keuken iedere dag 11.00 - 23.00
  • Telefoon: 010-8485196
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rate this item
(1 Vote)
Last modified on dinsdag, 22 september 2020 11:32