Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Pieter Ruijsch van Dugteren

Pieter Ruijsch van Dugteren

Hoofd Redacteur GayRotterdam en bestuurslid. Voorzitter van homo-platform Mankracht Rotterdam. Hij heeft een passie voor Rotterdam die hij graag deelt met zijn man, vrienden en familie! Pieter geniet van het ruime aanbod van restaurants, bars, musea, films en bijzondere winkels. Hij legt ook graag de bijzondere plekken in en soms buiten de stad vast. Je kunt Pieter volgen op Insta.

Pieter werkt als Marketing en Sales Consultant voor diverse opdrachtgevers. Meer info.

Bonaparte

februari 16, 2020

Het café in Rotterdam waar je altijd terecht kunt voor je laatste drankje en de leukste feestjes voor drags, gays en iedereen die zich daarbij thuis voelt. 

Sinds een jaar of 5 wordt er door een groepje homo's en friends elke maand op zondagochtend gewandeld in de omgeving van Rotterdam. Elke maand wordt 15 tot 20 kilometer gehiked - wandelen klinkt toch net even wat minder sportief. 

De line up van DJ's voor het Cocktail Fest #5 op 7 maart is nu bekend. Maak nu kans op 2 vrijkaarten via Gayrotterdam.nl! 

Op de zondag na Valentijn vindt in de lutherse andreaskerk een dienst rondom 'liefde en zegen' plaats in samenwerking met TafelTijd Rotterdam (Wijdekerk) en Roze Vieringen Rotterdam. Je bent van harte welkom.

Op zaterdag 16 mei 2020 gaat het gebeuren: Het Eurovisie Songfestival komt naar Rotterdam! Daarbij aanwezig zijn is maar voor weinigen weggelegd, vandaar dat Café Keerweer en het Luxor Theater de handen ineenslaan om een geweldige avond te organiseren op een steenworp afstand van het Eurovisie heiligdom in Ahoy.

Na een geslaagd WTF in club Thalia begin deze maand staat het volgende feest van Silbo Productions in je agenda: Cocktail! The fifth edition.

Na het geweldige succes van de eerste Bona Drag Night in januari, presenteren Ruxy Bonaparte en Ynel Regalo opnieuw de "Bona Drag Night". De gastvrouwen brengen je een fantastische show met wisselende gast optredens van dragqueens van topniveau.

Vandaag is de nieuwe website en huisstijl van Gayrotterdam live gegaan. We hebben een nieuw logo en ook de website heeft een nieuw, helderder uiterlijk dat beter navigeert. Maar wat vooral is verbeterd is dat de website nu veel makkelijker is in beheer en onderhoud. We kunnen hierdoor medewerkers en organisaties toegang geven om zelfstandig content te plaatsen. Waardoor we artikelen sneller live kunnen zetten.

Het heeft even tijd gekost om de bestaande content over te zetten en alvast nieuwe artikelen te plaatsen.  De komende weken zullen we gebruiken om verder te optimaliseren voordat we deze livegang echt gaan vieren! Jij kunt ons daarbij helpen! Mocht je opmerkingen hebben of fouten tegenkomen dan horen we dat graag, je kunt ons daarvoor mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

K2 ExtraOrder

K2 Extra Order plugin is not published.
Ascending order