Drag Dinner Show Rotterdam Q3

Elke zaterdagavond kun je terecht bij VINN Rotterdam voor de spectaculaire en óók intieme Drag Dinnershow Rotterdam. Voor juli, augustus en september is dit het 'Dragqueens Q3 Show'-programma. Samengesteld en gepresenteerd door Ynel Regalo, 'Miss Travestie Holland 2019'. In september 2020 sprak GayRotteram met haar over de kunst van het transformeren en ook haar plannen voor de show. Naast Ynel zullen per avond 2 extra queens optreden vanuit de wisselende cast van topdragqueens!

Tijdens deze fantastische avond uit geniet je uiteraard ook van een overheerlijk 3-gangen keuzemenu. 'De Buik' van Rotterdam schrijft over VINN: "Oprichter en eigenaar Vincent van Drunen (26) wil van VINN een plek maken waar mensen lekker eten en zich thuis kunnen voelen. De naam VINN is een mix van zijn voornaam en de Spaanse benaming voor wijn; vino."

Additional Info

 • Locatie: VINN Rottrdam, Weena 701
 • Kosten: €39,95
 • Datum: zaterdag, 04 september 2021
 • Tijd: 18:00
 • Bereikbaarheid: Parkeren kan in de garage onder het schouwburgplein en OV is er in overvloed
 • Leuk om te weten:

  De shows vinden plaats bij VINN Rotterdam direct naast Centraal Station. Vanaf 17:00 uur gaan de deuren open en om 18:00 uur begint de show. Na afloop kan je gezellig blijven naborrelen.

  Het maximaal aantal gasten per avond hangt af van de op dat moment geldende RIVM-richtlijnen. Op dit moment is er per avond ruimte voor 30 personen. Daarbij is er voldoende afstand van anderen. Dankzij diverse hygiënische voorzorgsmaatregelen kun je genieten van een voor Rotterdam unieke avond uit.

  Elke zaterdag is er een show.

Rate this item
(1 Vote)
Last modified on vrijdag, 03 september 2021 09:47
Jasper de Haan

Jasper de Haan (1972) is redacteur bij GayRotterdam. Hij is import-Rotterdammer sinds 1991 en inmiddels helemaal verknocht aan deze diverse stad. Hij is een kunst- en cultuurliefhebber in de brede zin van het woord en reist graag met zijn vriend voor een mooi concert of evenement. Als redacteur bij deze site hoopt hij de stad nog beter te leren kennen en alle Rotterdamse en bezoekende ‘happy gays’ (LHBTQI etc.) te helpen bij hun eigen ontdekkingen. In het dagelijks leven werkt Jasper bij GGZ Delfland. 

Registratie Pride March

Registreer je hier voor je deelname aan de Pride March demonstratie 25 september 2021 om 10.30 uur op het Stadhuisplein in Rotterdam De mars start om 11.30 uur naar het euromast park.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Sponsors

Sponsors