Roze Filmdagen: Cicada

Ben vliegt van de ene casual hook-up naar de andere. Hoewel de meeste ontmoetingen amper de volgende ochtend halen, voelt hij zich anders wanneer hij Sam ontmoet. De twee hebben direct een diepe connectie en ze brengen steeds meer tijd samen door. Terwijl ze intieme details aan elkaar onthullen, wordt duidelijk dat als ze de ander echt binnen willen laten, ze ieder voor zich trauma’s uit het verleden onder ogen moeten zien.

Deze ingetogen en al veel geprezen queerfilm is gebaseerd op levens- en liefdeservaringen van regisseur en hoofdrolspeler Fifer. Het verhaal pakt niet alleen kwesties als racisme en klasse-stereotypering aan, maar biedt een ook heerlijke en eerlijke romance.

Bestel hier je kaarten. 

De film is in het Engels en heeft geen ondertiteling.

Additional Info

  • Locatie: LantarenVenster
  • Kosten: 10,50 euro
  • Datum: dinsdag, 21 september 2021
  • Tijd: 21:15 uur
  • Bereikbaarheid: metro en tram Wilhelminaplein
  • Leuk om te weten:


    Tijdens Rotterdam Pride, op dinsdag 21 september, komen de Roze Filmdagen net als vorige jaar naar Rotterdam. Dit jaar bestaat het programma uit drie films. Zie de eventkalender voor de andere films of kijk op de website van LantarenVenster. 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on vrijdag, 20 augustus 2021 18:43
Chantal van der Putten

Chantal van der Putten (1984) woont en werkt in Rotterdam Centrum. Ze is onderwijsmanager van de technische opleidingen bij de Rotterdam Academy. Dit is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam. Chantal is afgestudeerd als onderwijskundige en neerlandica. Daarnaast is ze voorzitter van Student Pride NL. Deze stichting zet zich in voor een veilig klimaat op hogescholen, universiteiten en stageplaatsen ten aanzien van seksuele en genderdiversiteit, zodat alle studenten zich vrij kunnen voelen en zichzelf en de ander accepteren. Volg Chantal via Insta

Registratie Pride March

Registreer je hier voor je deelname aan de Pride March demonstratie 25 september 2021 om 10.30 uur op het Stadhuisplein in Rotterdam De mars start om 11.30 uur naar het euromast park.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Sponsors

Sponsors