Roze Filmdagen: Forgotten Roads Featured

Een hartverwarmend verhaal uit Chili over een oudere vrouw die verliefd wordt op haar buurvrouw.

Claudina is een traditionele vrouw van het platteland. Nadat haar man is overleden, is ze eenzaam en moet uit geldgebrek bij dochter Alejandra intrekken, met wie ze een afstandelijke relatie heeft. Haar liefste kleinzoon Cristóbal brengt haar als enige een glimlach.

Dan ontmoet ze buurvrouw Elsa, een onafhankelijke en getrouwde levensgenieter. De vrouwen onderzoeken samen de elementen van verloren tijd en spijt en staan open voor seksueel ontwaken; Claudia begint een romance met Elsa en wordt verliefd. Prachtig klein drama met een innemende hoofdrol van Rosa Ramírez.

Bestel hier je kaarten. 

De film heeft Engelse ondertiteling.

Additional Info

  • Locatie: LantarenVenster
  • Kosten: 10,50 euro
  • Datum: dinsdag, 21 september 2021
  • Tijd: 19:30
  • Bereikbaarheid: metro en tram Wilhelminaplein
  • Leuk om te weten:


    Tijdens Rotterdam Pride, op dinsdag 21 september, komen de Roze Filmdagen net als vorige jaar naar Rotterdam. Dit jaar bestaat het programma uit drie films. Zie de eventkalender voor de andere films of kijk op de website van LantarenVenster. 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on vrijdag, 20 augustus 2021 18:21
Chantal van der Putten

Chantal van der Putten (1984) woont en werkt in Rotterdam Centrum. Ze is onderwijsmanager van de technische opleidingen bij de Rotterdam Academy. Dit is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam. Chantal is afgestudeerd als onderwijskundige en neerlandica. Daarnaast is ze voorzitter van Student Pride NL. Deze stichting zet zich in voor een veilig klimaat op hogescholen, universiteiten en stageplaatsen ten aanzien van seksuele en genderdiversiteit, zodat alle studenten zich vrij kunnen voelen en zichzelf en de ander accepteren. Volg Chantal via Insta

Registratie Pride March

Registreer je hier voor je deelname aan de Pride March demonstratie 25 september 2021 om 10.30 uur op het Stadhuisplein in Rotterdam De mars start om 11.30 uur naar het euromast park.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Sponsors

Sponsors