Roze Filmdagen: Kojin Featured

In de zeer persoonlijke documentaire Kojin (originele titel: Toutes les vies de kojin) gaat Diako Yazdani, politiek vluchteling in Frankrijk, terug naar zijn familie in Iraaks Koerdistan. Dat doet hij samen met Kojin, een 23-jarige vriend van hem, die homoseksueel is en zijn plaats zoekt in een wereld die hem niet wil zien. Met humor en poëzie confronteert Diako zijn familie, imams, en willekeurige voorbijgangers met hun irrationele haat en afkeer. En tegelijk is het een eerbetoon aan Kojin, die zich met onverzettelijke kracht en moed staande weet te houden in een maatschappij die geobsedeerd is door religie en sociale status.

Bestel hier je kaarten. 

De trailer heeft Franse ondertiteling, maar de film zelf heeft Engelse ondertiteling. 

Additional Info

  • Locatie: LantarenVenster
  • Kosten: 10,50 euro
  • Datum: dinsdag, 21 september 2021
  • Tijd: 19.00 uur
  • Bereikbaarheid: metro en tram Wilhelminaplein
  • Leuk om te weten:


    Tijdens Rotterdam Pride, op dinsdag 21 september, komen de Roze Filmdagen net als vorige jaar naar Rotterdam. Dit jaar bestaat het programma uit drie films. Zie de eventkalender voor de andere films of kijk op de website van LantarenVenster. 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on vrijdag, 20 augustus 2021 18:44
Chantal van der Putten

Chantal van der Putten (1984) woont en werkt in Rotterdam Centrum. Ze is onderwijsmanager van de technische opleidingen bij de Rotterdam Academy. Dit is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam. Chantal is afgestudeerd als onderwijskundige en neerlandica. Daarnaast is ze voorzitter van Student Pride NL. Deze stichting zet zich in voor een veilig klimaat op hogescholen, universiteiten en stageplaatsen ten aanzien van seksuele en genderdiversiteit, zodat alle studenten zich vrij kunnen voelen en zichzelf en de ander accepteren. Volg Chantal via Insta

Registratie Pride March

Registreer je hier voor je deelname aan de Pride March demonstratie 25 september 2021 om 10.30 uur op het Stadhuisplein in Rotterdam De mars start om 11.30 uur naar het euromast park.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Sponsors

Sponsors