maandag 06 apr 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Verkiezing Miss Bonaparte 2020 Featured

miss bonaparte 2020 header miss bonaparte 2020 header

De Miss Bonaparte verkiezing is al weer in aantocht! Tijdens dit grootste evenement van de Bonaparte wordt bepaald wie namens de titel "Miss Bonaparte 2020" mag dragen en een finale plaats heeft in de Miss Travestie Nederland verkiezing.

De winnares van deze verkiezing in 2019, Ynel Regalo, ging inderdaad door naar de Nederlandse verkiezing en sleepte deze felbegeerde titel in de wacht met haar indrukwekkende show in de finale.

De presentatie is al jaren in handen van de Diva der Diva's met de scherpst gesneden tong van Nederland, Miss Dusty Gersanowitch de Wit. Een mooi voorbeeld ook voor de Dames die het erop wagen voor de titel van Miss Bonaparte te gaan. 

De jury bestaat uit de eigenaresse van Gay- & Dragcafé Bonaparte Denise Bonaparte als jury voorzitster. Aan haar linker- en rechterhand vinden we 2 'Miss Travestie Holland' winnaressen. Allereerst een dame met grote naam in de Nederlandse Dragscene Tiffanie Deelight. De andere Queen is de regerend 'Miss Bonaparte 2019' en huidige Miss Travestie Holland, Ynel Regalo. Huis drag Ruxy Bonaparte zal als prijzenbewaakster de prijzen goed in de gaten houden.

Café Bonaparte is niet groot, dus zorg dat je er op tijd bent zodat je deze Oscarnight der Drags niet gaat mislopen! 

 

Additional Info

  • Locatie: Bonaparte, Nieuwe Binnenweg 117A, 3014 GJ Rotterdam
  • Datum: zondag, 26 april 2020
  • Bereikbaarheid: Tram 4 stopt voor de deur. En de Bonaparte is op loopafstand van metro en Rotterdam Centraal (10 minuten).
  • Leuk om te weten:

    Dit is het jaarlijkse drag-event van Rotterdam! Meer en betere dragqueens zie je niet vaak bij elkaar. Een niet te missen event dus voor de fanboys en -girlz.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 12 maart 2020 09:11
Pieter Ruijsch van Dugteren

Hoofd Redacteur GayRotterdam en bestuurslid. Voorzitter van homo-platform Mankracht Rotterdam. Hij heeft een passie voor Rotterdam die hij graag deelt met zijn man, vrienden en familie! Pieter geniet van het ruime aanbod van restaurants, bars, musea, films en bijzondere winkels. Hij legt ook graag de bijzondere plekken in en soms buiten de stad vast. Je kunt Pieter volgen op Insta.

Pieter werkt als Marketing en Sales Consultant voor diverse opdrachtgevers. Meer info.