zondag 05 apr 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Expositie DANCE QUEERDO DANCE Featured

A celebration of Roffa and its most weird and queer

Raw Streetphoto Gallery / Chrysalid is de enige art gallery in zijn soort in Rotterdam en is volledig gericht op straatfotografie. Met deze tentoonstelling staan de Queers van Rotterdam in de schijnwerpers!

Alice Lucchinelli biedt een podium aan de queer subcultuur van onze mooie stad. Ze viert de unieke identiteit van zeven individuen en toont allesoverstijgende schoonheid door middel van foto's en - vooral - video's. Gedurende de tentoonstelling worden er regelmatig evenementen rond het thema queerness, houd daarvoor de website van RAW in de gaten.

Deze expositie loopt tot 2 mei 2020.

 

Additional Info

  • Locatie: RAW Streetphoto Gallery Coolsesstraat 75, 3014 LE Rotterdam
  • Kosten: toegang gratis
  • Datum: woensdag, 18 maart 2020
  • Tijd: wo, do 13:00-17:00, vr, za 13:00-18:00
  • Bereikbaarheid: Tram 4 stopt dicht bij op de Nieuwe Binnenweg
  • Leuk om te weten:
     
Rate this item
(0 votes)
Last modified on zondag, 15 maart 2020 23:19
Jasper de Haan

Jasper de Haan (redacteur) import Rotterdammer sinds 1991 en inmiddels helemaal verknocht aan deze diverse stad. Hij is een kunst en cultuur liefhebber in de brede zin van het woord en reist graag met zijn vriend voor een mooi concert of evenement. Als redacteur bij deze site hoopt hij de stad nog beter te leren kennen en alle Rotterdamse en bezoekende ‘happy gays’ (LHBTQI etc.) te helpen bij hun eigen ontdekkingen. In het dagelijks leven werkt Jasper bij GGZ Delfland .