Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Comedy as a Political Weapon (Workshop)

Lux Venérea Lux Venérea Ceren Saner

Bij WORM gebeurt ontzettend veel en het lukt lang niet altijd om dat hier in de agenda te zetten. Deze workshop viel extra op en wordt door Lux Venérea gegeven (aka Pollux Frei) die gelooft in performance art als een manier op het lichaam te her-beleven. Voor iedereen die wat langer stil wil staan bij vragen rondom lichaam en identiteit, maar dat ook graag met humor doet. De workshop is onderdeel van het Mamma Cash Feminist Festival van Worm voor Wereld Vrouwendag. 

Since I was a kid I always used comedy to protect myself from harassment and to navigate living in a dissident body. Laughter is honest. Laughter does not be to be translated.
Lux Venérea

Additional Info

  • Locatie: Worm, Boomgaardsstraat 71, 3012 XA Rotterdam
  • Kosten: -
  • Datum: zondag, 08 maart 2020
  • Tijd: 14:00
  • Bereikbaarheid: Worm is goed bereikbaar met OV (Eendrachtsplein)
  • Leuk om te weten:

    Lux Venérea woon in Berlijn maar is regelmatig in Rotterdam, vorig jaar nog voor het Unboxing festival

    Meer informate en aanmelden kan je mailen met Mariette Groot: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on zondag, 16 februari 2020 16:26
Jasper de Haan

Jasper de Haan (redacteur) import Rotterdammer sinds 1991 en inmiddels helemaal verknocht aan deze diverse stad. Hij is een kunst en cultuur liefhebber in de brede zin van het woord en reist graag met zijn vriend voor een mooi concert of evenement. Als redacteur bij deze site hoopt hij de stad nog beter te leren kennen en alle Rotterdamse en bezoekende ‘happy gays’ (LHBTQI etc.) te helpen bij hun eigen ontdekkingen. In het dagelijks leven werkt Jasper bij GGZ Delfland . 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.