zondag 05 apr 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Stokstaartjes in de Kunsthal Featured

Een stokstaartje in zijn natuurlijke habitat Een stokstaartje in zijn natuurlijke habitat Peter de Krom

Van 1 februari tot en met 24 mei zijn in de Kunsthal weer blote billen te zien. Deze keerkomen ze echter wel van heel dicht bij: uit Hoek van Holland. Hangen die van jou ook aan de muur?

Fotograaf Peter de Krom observeerde en fotografeerde van 2010-2015 het 'stokstaartjes fenomeen' in de duinen van Hoek van Holland. In deze - qua omvang bescheiden tentoonstelling- wordt dit verschijnsel van verschillende kanten belicht. Wat bedoelt de fotograaf nu precies met dat begrip? Je gaat het ontdekken in de Kunsthal.

Ook is er ander vrij werk van de Krom te zien, het geeft een prachtige indruk van wat Hoek van Holland zo uniek maakt. 

Additional Info

  • Locatie: Kunsthal, Westzeedijk 341, 3015 AA Rotterdam
  • Kosten: €16,50 toegang gehele museum, zie website voor kortingen en andere tarieven
  • Datum: zaterdag, 01 februari 2020
  • Bereikbaarheid: Tram 8 stopt op de Westzeedijk, bijna voor de deur
  • Leuk om te weten:

    De tentoonstelliing loopt  van 1 februari tot en met 24 mei. Meer informatie over de fotograaf en achtergrond via zijn website

Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 12 maart 2020 09:22
Jasper de Haan

Jasper de Haan (redacteur) import Rotterdammer sinds 1991 en inmiddels helemaal verknocht aan deze diverse stad. Hij is een kunst en cultuur liefhebber in de brede zin van het woord en reist graag met zijn vriend voor een mooi concert of evenement. Als redacteur bij deze site hoopt hij de stad nog beter te leren kennen en alle Rotterdamse en bezoekende ‘happy gays’ (LHBTQI etc.) te helpen bij hun eigen ontdekkingen. In het dagelijks leven werkt Jasper bij GGZ Delfland .